Επιστρέφει ο Μαρμαρινός από την Αθήνα – Η Ενωση με 50 Καβαλιώτες στο πλευρό της

 Επιστρέφει ο Μαρμαρινός από την Αθήνα – Η Ενωση με 50 Καβαλιώτες στο πλευρό της

Η προετοιμασία της Ενωσης εν όψει του αγώνα της χρονιάς με τον Κόροιβο, συνεχίζεται σήμερα, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».
Μάλιστα σήμερα Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα, ο Δημήτρης Μαρμαρινός, προκειμένου να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ολες αυτές τις μέρες, ήταν στην πρωτεύουσα, όπου ακολουθούσε θεραπείες για τον τραυματισμένο ώμο του.
Θα είναι σίγουρα στην αποστολή για τον τελικό της Αμαλιάδας, ενώ ο βαθμός ετοιμότητας του, θα φανεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.
Εν τω μεταξύ απ` ότι φαίνεται η Ενωση θα έχει στο πλευρό της, 50 περίπου φιλάθλους, που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. Η περίπτωση λεωφορείου απομακρύνεται, αφού μέχρι χθες το μεσημέρι η συμμετοχή ήταν μικρή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κόροιβου, που δημοσιεύετε πιο κάτω στην ίδια σελίδα, θα παρθούν 50 προσκλήσεις για τις ανάγκες των φιλοξενουμένων. Αν ο αριθμός είναι λίγο μεγαλύτερος δε θα υπάρξει πρόβλημα.
*Δηλώσεις από Καραθανάση και Γκέλιο.
Δηλώσεις μετά το ματς με το Λαύριο, έκαναν δυο παίκτες της Ενωσης. Ο Γιάννης Καραθανάσης και ο Σωκράτης Γκέλιος. Αναφέρθηκαν περισσότερο, στο ματς της χρονιάς με τον Κόροιβο.
Αρχικά μίλησε ο Γιάννης Καραθανάσης.
Ερώτηση: Ποια είναι η γνώμη σου για το ματς με το Λαύριο;
Απάντηση: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που πετύχαμε αλλά κυρίως για το στόχο που βάλαμε, να φτάσουμε πριν το ματς με τον Κόροιβο, χωρίς καμία ήττα, μετά το ματς με την ΑΕΚ.
Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ότι μας ζήτησε ο κόουτς, καταφέραμε και το βγάλαμε στο γήπεδο.
Βγάλαμε ενέργεια και δουλειά σε μεγάλο βαθμό. Τώρα το μυαλό μας είναι το Σάββατο στον Κόροιβο, που πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε. Είναι τελικός.
Η ψυχολογία είναι πολύ ανεβασμένη . Είμαστε καλά, εκτός από τον τραυματισμό που είχαμε με τον Μαρμαρινό. Ελπίζουμε το Σάββατο να είναι καλά και να μας βοηθήσει».
Στη συνέχεια ο Σωκράτης Γκέλιος είπε τα εξής: « Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έτσι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Είχε την κατάληξη που θέλαμε και πάμε τώρα στον τελικό με τον Κόροιβο. Σίγουρα το ματς θα κριθεί στη μαχητικότητα και στο πάθος που θα δείξει η κάθε ομάδα.
Είναι πρόβλημα ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαρμαρινού. Πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις. Εγώ θα θυμάμαι ότι φέτος είμαστε μια πολύ καλή παρέα, φτάσαμε μέχρι εδώ, το παλέψαμε πολύ.
Σίγουρα ο Κόροιβος είναι φαβορί , παίζει στην έδρα του, αλλά και εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα βγάλουμε κάτι το πολύ καλό».

Διαβάστε επίσης