• 20 Απριλίου 2024,

Η ανακοίνωση του Κόροιβου για το ματς με την Ενωση

 Η ανακοίνωση του Κόροιβου για το ματς με την Ενωση

1. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεών της, απαγορεύει τη διάθεση εισιτηρίων σε οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Θα δοθούν 50 προσκλήσεις προς εξυπηρέτηση της διοίκησης, των παραγόντων και των συγγενών των παικτών της Καβάλας.
2 Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να διατίθενται με προπώληση από τα γνωστά σημεία: “Βιβλιοχώρος” του Γρηγόρη Κακολύρη και “Κρυστάλ” του Ανδρά Μπουλμπασάκου και η τιμή τους είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες.
3. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι και μετά από εντολή της Αστυνομίας για να μπορεί να ελεγχθεί ο συνολικός αριθμών φιλάθλων που θα έρθουν στο γήπεδο και μιας και πρόκειται για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, θα προσέλθουν στα παρακάτω σημεία ώστε να ανταλλάξουν την κάρτα τους με δωρεάν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα έχει την συμβολική τιμή του ενός ευρώ. Άρα, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας της κερκίδας β’ ήτοι των 100 ευρώ, θα προσέλθουν στο λογιστικό γραφείο του Χρήστου Λαγού στην Αμαλιάδα (τηλέφωνο 2622027210) τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή το πρωί, όπου θα δίνουν την κάρτα τους και θα παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους. Αντιστοίχως, οι κάτοχοι στην κερκίδα α’, ήτοι των 30 ή 50 ευρώ, θα προσέλθουν στο λογιστικό γραφείο του Ιωάννη Τράπαλη (τηλέφωνο 2622026501) τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή όπου θα ανταλλάσσουν το διαρκείας τους με εισιτήριο εισόδου.
4. Παρακαλούμε θερμά οι κάτοχοι των διαρκείας της κερκίδας β’ να περιορίσουν στο ελάχιστο την παρουσία των μικρών παιδιών στη συγκεκριμένη θύρα λόγω της υψηλής ζήτησης για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι κάτοχοι μπορούν και δικαιούνται.
5. Όσον αφορά τα μικρά παιδιά και τους μαθητές έως 17 ετών, επειδή η ζήτηση είναι τεράστια, θα δοθεί συγκεκριμένος αριθμός δωρεάν εισιτηρίων σε όλες τις θύρες, για τους οποίους όμως θα ισχύσει αυστηρή προτεραιότητα σε όλα αυτά παιδιά τα οποία έχουν με την παρουσία τους καταγραφεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο κλειστό γυμναστήριο. Πέραν του αριθμού αυτού που θα υπάρχει στα εκδοτήρια, δεν δύναται λόγω απαίτησης της αστυνομίας, αλλά και για την ασφάλεια του γηπέδου, να μπουν άλλοι. Τα μαθητικά εισιτήρια θα τα διαχειριστεί το διοικητικό συμβούλιο και θα τα δώσει στους μαθητές. Όσοι νεαροί φίλοι με την παραπάνω προτεραιότητα επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα απευθυνθούν στους ανθρώπους της ομάδας από τις προηγούμενες ημέρες πριν από τον αγώνα κι όχι τη μέρα του αγώνα, γιατί τότε τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί.
6. Τα εισιτήρια των 10 ευρώ που θα διατεθούν στους φιλάθλους, δίνονται ελεύθερα σε όποιον τα αναζητήσει από τα σημεία πώλησης και σε καμία περίπτωση μετά την εξάντληση αυτών δεν θα υπάρχει περίπτωση να εισέλθει κανείς στο κλειστό της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουμε, μέχρι την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.
7. Δεν μπορεί να κινείται κανένας εντός ή εκτός κλειστού γυμναστηρίου Αμαλιάδας, χωρίς το απόκομμα του εισιτηρίου του, πριν και κατά τη διάρκεια, μέχρι το τέλος του αγώνα. Φίλαθλοι που απολέσουν το απόκομμα του εισιτηρίου δεν θα έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στο γήπεδο λόγω των αυστηρών μέτρων που θα υπάρξουν. Δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα παρακαλούνται πολύ να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο επικοινωνία της ομάδας, Νίκο Βαγγέλη (τηλέφωνα 6947856703-2621032605) μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα για να τους εκδώσει τη σχετική διαπίστευση.
8. Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά να υπάρχουν αναπτήρες, κέρματα και ό,τι άλλο θεωρείται επικίνδυνο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης, ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι η προσέλευσή τους πρέπει να γίνει τρία τέταρτα με μία ώρα πριν το παιχνίδι ώστε η είσοδός τους είναι έγκαιρη και χωρίς προβλήματα.
Αγαπητοί, φίλοι και φίλες, ο Κόροιβος βρίσκεται μια ανάσα πριν την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Θέλουμε την βοήθεια όλων σας, την αμέριστη συμπαράστασή σας, τους πανηγυρισμούς και τις επευφημίες σας, μέσα όμως σε αθλητικά πλαίσια που δεν θα δημιουργούν πρόβλημα στον σύλλογο. Η ατμόσφαιρα που θα ζήσουμε θα είναι μοναδική. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νομού. Τα παλικάρια μας μαζί με το τεχνικό τιμ έχουν δώσει όρκο να καταθέσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο για να σηκώσουν όλο το νομό, τον ολυμπιακό νομό της Ηλείας, εκεί ψηλά που του αρμόζει. Κοροιβάρα ζούμε, στην Α1 να σε δούμε!».

Διαβάστε επίσης