Επιστρέφουν οι θεσμοί

 Επιστρέφουν οι θεσμοί

Οι θεσμοί σύμφωνα με πηγές απο το Μαξίμου αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα απο μέρα σε μέρα και αυτή την φορά έρχονται για να μείνουν και να υπογράψουν την συμφωνία που θα προωθηθεί για ψήφιση την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει οτι οι αγρότες τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη θα παραμένουν στους δρόμους και στις εφορίες απο σήμερα ενώ ο Τσίπρας ενδέχεται στην διάρκεια αυτής της επίπονης διαδικασίας να βγάλει και δεύτερο έρπη γιατί ήδη έχει βγάλει ένα αφού τα ζόρια και οι σκοτούρες είναι πολλές.

Πάντως ο πρώτος έρπης που εμφανίστηκε στο κάτω χείλος του Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 και όταν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ναυαγούσαν είχε δώσει πόντους στον έλληνα πρωθυπουργό αφού περισσότεροι έλληνες τον είχανε λυπηθεί για την πίεση και τα ζόρια που έτρωγε εντός και εκτός Ελλάδας.

Μια παρόμοια κατάσταση θα πρέπει να ζεί ο Αλέξης Τσίπρας και αυτή την εποχή που έχει πολλά και αδιέξοδα ζόρια να αντιμετωπίσει αφού οι τα μέτωπα τόσο εντός ΄όσο και εκτός συνόρων παραμένουν.

Η πρόβλεψη της σελίδας οτι το ασφαλιστικό με ηπιότερη μορφή θα περάσει παραμένει όπως παραμένει και η πρόβλεψη οτι ο Τσίπρας θα έχει σοβαρότερα προβλήματα αμέσως μετά που θα κληθεί να ψηφίσει και το φορολογικό το οποίο δεν θα περάσει αν δεν έχει κάνει τα κουμάντα του για νέες κυβερνητικές συμμαχίες.

Τότε θα πάρει χαμπάρι ο Αλέξης πως ανάβει το καντήλι δίχως λάδι και φυτίλι και τότε θα δώσει την μεγαλύτερη μάχη προκειμένου να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Τέλος η κυβέρνηση επιλέγει την παρούσα χρονική στιγμή να αλλάξη την τακτική της και να βγεί στην αντεπίθεση ξεκαθαρίζοντας οτι δεν πρόκειται να κάνε βήμα πίσω απο αυτά που συμφώνησε με τους δανειστές τον Αύγουστο του 2015.

Είναι μια γνωστή τακτική που ακολουθείται όταν δεν θέλεις να χάσεις και αυτά που έχεις.

Μάλλον κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφθεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει να έρχονται τα χειρότερα μετά το ασφαλιστικό.

Μια εφοριακός στην εφορία του Χολαργού που ήταν ταμίας – διαχειρίστρια υπεξαίρεσε το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ γιατί όπως είπε τα είχε ανάγκη.

Και γιατι δεν φορούσε καμμιά κουκούλα και δεν ορμούσε σε καμμιά τράπεζα αφού τα ήθελε τόσο ;

Είμαστε σε μια περίοδο όπου όλοι οι έλληνες έχουν ανάγκη.

Άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα.

Τι θα γίνει ;

Απο αυτά που υπεξαίρεσε έχει γυρίσει τις 5.000 ευρώ και τα άλλα σε εν ευθέτο χρόνο. Καταλαβαίνετε οτι για να επιστρέψει μόνο τις 5.000 χιλιάδες οι υπόλοιπες 345 χιλιάδες έχουν γίνει μπουρμπούλια !!!!

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε την μούρη του Τομ Κρούζ μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τα μπότοξ.

Εχει γίνει σαν την Αλέξια της ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

Το πρόσωπο του έχει αποκτήσει μια μαρμάρινη όψη και δεν κουνιέται τίποτα.

Η πρώτη του εμφάνιση με το νέο του πρόσωπο έγινε στην απομονή των Βρετανικών Βραβείων όπου για άλλη μια φορά τα περισσότερα βραβεία κέρδισε η ταινία “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” με τον Λεονάρντο Ντικάμπριο ο οποίος υποδύεται έναν κυνηγό γούνα που αν στην πραγματικότητα με αυτά που τραβάει στην ταινία θα ΄πρέπει να είχε πεθάνει πάνω απο τέσσερις φορές αλλα στην μεγάλη οθόνη πεθαίνει μόνο μία και αυτή στο τέλος της ταινίας.

Όσο αφορά τον καιρό οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες συνεχίζονται όπως συνεχίζονται οι νοτιάδες και οι ασθενείς βροχούλες.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες του Φλεβάρη και ώς μικρό καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο αλλα εμείς επιμένουν να πιστεύουμε οτι δεν έχουμε καθαρίσει ακόμα με το φετεινό χειμώνα και οτι δεν θα πρέπει να παίρνει ο κώλος μας αέρα.

Οσοι ξέρουν να διαβάζουν τα σημάδια των καιρών υποστηρίζουν οτι φέτος η άνοιξη θα έρθει νωρίς.

Μακάρι …

 

Ο Τσίπρας ΄πάντως μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών εξ αποστάσεως αφού είναι αβέρτα στα ταξίδια.

Οι αγρότες στα μπλόκα στο Σύνταγμα και στις εφορίας και ο Τσίπρας απο το ΙΡΑΝ στο Λονδίνο και απο το Λονδίνο στις Βρυξέλες.

Καταλαβαίνετε οτι για λόγους τακτικής ο έλληνας πρωθυπουργός έχει επιλέξει να ταξιδεύει συνεχώς και να είναι εκτός Ελλάδας για να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα στους αγρότες.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα. Να είστε καλά και να έχετε το νού σας ΄γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης