«Επιτέλους περπατάμε στους πεζόδρομους»

 «Επιτέλους περπατάμε στους πεζόδρομους»

Συνοδευόμενη από συνεργάτες της, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο, τους αντιδημάρχους Ηλίας Καλανταρίδη, Φίλιππα Φιλιππίδη και τη σύμβουλό της Τιτίκα Λαζαρίδου, η δήμαρχος βρέθηκε χθες το μεσημέρι στους πεζόδρομους. Είχε ραντεβού με καταστηματάρχες κι εκπροσώπους της αγοράς, για να εξεταστεί ακόμη μία φορά αναλυτικά όλη η διαδικασία αδειοδότησης.

Η συνάντηση που έγινε σε κατάστημα καφετερίας στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, είχε θετική έκβαση, αν και υπάρχουν πάντα μικρολεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν, αν όχι με τη δήμαρχο, αλλά με τους επαγγελματίες και τις δημοτικές υπηρεσίες. Περπατώντας στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου, ανάμεσα στην Π. Μελά και την οδό Φιλελλήνων η δήμαρχος μιλούσε δυνατά. «Επιτέλους περπατάμε» είπε χαρακτηριστικά προς πάσα κατεύθυνση, συμπληρώνοντας: «Αυτό το αναγνωρίζει όλος ο κόσμος, που βλέπει τη διαφορά. Δεν θέλω να κλείνουν μαγαζιά, αλλά θέλω ενώ αυτά λειτουργούν να μπορούν ταυτόχρονα να περπατούν και οι πεζοί. Κάναμε εξαιρετική δουλειά με τα καταστήματα και τα τραπεζοκαθίσματα. Η πρώτη εντύπωσή μου είναι εξαιρετική και οφείλεται σ΄ εσάς. Βλέπω ομορφιά και χαίρομαι».

Την κα Δήμαρχο περίμεναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης, ο δικηγόρος νομικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας Απόστολος Αγελαράκης και επαγγελματίες των πεζόδρομων.

Μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για οριστική συμφωνία, οι προαναφερθείσα παρέα μπήκε σ΄ ένα από τα καταστήματα προκειμένου να συζητήσει πιο συγκεκριμένα τις μικρολεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Υπήρχαν ωστόσο και κάποιοι επαγγελματίες που δεν φάνηκαν να συμμερίζονται την αισιοδοξία των υπολοίπων, ευχόμενοι να μην επιβεβαιωθούν οι επιφυλάξεις τους.

Διαβάστε επίσης