Ερωτηματικό με τις πληρωμές – Σήμερα θα κριθούν τα πάντα

 Ερωτηματικό με τις πληρωμές – Σήμερα θα κριθούν τα πάντα

Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν υπήρχαν πληρωμές ποδοσφαιριστών στον ΑΟΚ.

Αρχικά το πρωί υπήρχε η αισιοδοξία ότι οι παίκτες θα πάνε ταμείο. Τελικά δεν υπήρχαν ειδοποιήσεις. Μάλιστα τα γραφεία της ΠΑΕ ήταν κλειστά.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές μετά το ματς με τον Ακροπόταμο, έφυγαν από την Καβάλα, επωφελούμενοι το διήμερο ρεπό. Τα ερωτηματικά πάντως είναι πολλά. Κινητικότητα υπήρχε την Κυριακή και δεν αποκλείουμε να γίνουν τελικά την Τετάρτη οι πληρωμές. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο τα πράγματα θα δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας. Οι πάντες περιμένανε να πληρωθούν ενώ ο Ντιέ οδεύει προς τη Ξάνθη. Ο Ιβοριανός τα έχει βρει με τη γειτονική ΠΑΕ αλλά έχει συμβόλαιο με τον ΑΟΚ. Αν όμως μείνει απλήρωτος, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Ήδη ο Ντιέ δε συμμετείχε στο φιλικό με τον Ακροπόταμο.

Επίσης εκτός από τις πληρωμές, κολλάνε και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Αν δε βρεθούν χρήματα δε πρόκειται να γίνουν μεταγραφές. Φυσικά θα ελαφρύνει σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ και με αποχωρήσεις παικτών.

Μέχρι την Τετάρτη θα κριθούν τα πάντα.

Εκεί θα φανεί αν υπάρχει η προοπτική να προσπαθήσει ο ΑΟΚ για την άνοδο. Σήμερα δεν είναι μέρα της καταστροφής αλλά σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη. Αν «βρέξει» πληρωμές τότε θα είναι το καλύτερο γεγονός για αυτήν την ομάδα.

*Μένει στις προπονήσεις ο Ουσμάν Μπάρι

Ο 21χρονος Ελ Χατζί Ουσμάν Μπάρι από τη Νέα Γουινέα που δοκιμάστηκε στο ματς με τον Αρη Ακροποτάμου, θα προπονείται αυτές τις μέρες με τον ΑΟΚ και θα αποφασιστεί προς το τέλος της εβδομάδας αν αποκτηθεί η όχι.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές αλλά σίγουρα δε μπορεί να κριθεί μόνο από ένα ημίχρονο που έπαιξε με τον Αρη.

Ο Ουσμάν αγωνιζόταν στην Εσθονία με τα χρώματα της Ταμέκα Ταρτού. Το όνομα του Λίμα είναι υποψήφιο για τον ΑΟΚ. Ο Πορτογάλος βρέθηκε αντίπαλος του ΑΟΚ, την περίοδο 2008-2009, όταν η ομάδα ανέβηκε στη Σουπερ Λιγκ. Αγωνιζόταν στον Εθνικό και μάλιστα στο «Ανθή Καραγιάννη» , είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Γνωρίζει οπότε την Ελληνική πραγματικότητα, αφού βέβαια φόρεσε και πιο πρόσφατα τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

*Διήμερο ρεπό και Τετάρτη πρωί – απόγευμα

Οι παίκτες του ΑΟΚ πήραν διήμερο ρεπό μετά το ματς με τον Αρη Ακροποτάμου και επανέρχονται στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί. Επίσης θα προπονηθούν την ίδια μέρα και το απόγευμα.

Στο ματς με τον Ακροπόταμο, ο Παπαδόπουλος έδειξε κάποια πράγματα στην τακτική, όσον αφορά τον αγώνα με τον Βύζαντα. Με δεδομένη την απουσία του Ενσαλίβα, λόγω καρτών αλλά και τα ερωτηματικά που προκύπτουν με τον Ντιέ, χρησιμοποίησε δυο αμυντικούς μέσους τον Μαραγκό και τον Αναστασόπουλο. Επίσης δίπλα στον Τριποτσέρη έβαλε στόπερ τον Κάργα που πρόσφατα έγινε επαγγελματίας.

Ο Εν Ντιαγιέ έπαιξε στην επίθεση ως φουνταριστός με πλάγιους τον Πλιάγκα και τον Ντος Σάντος. Μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους έπαιξε ο Μοκάκε. Δεν αποκλείουμε να είναι αυτή η ενδεκάδα που θα κατεβάσει με την ομάδα του Βύζαντα. Το πρόγραμμα επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί από τη Football League, αλλά μάλλον ο ΑΟΚ θα παίξει Κυριακή στα Μέγαρα.

 

 

Διαβάστε επίσης