Η διοίκηση στηρίζει Χαραλαμπίδη – Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζει

 Η διοίκηση στηρίζει Χαραλαμπίδη – Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζει

Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ. Ο Καστοριανός τεχνικός συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας, παρά την έντονη προπονητολογία που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα και μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου, την περασμένη Κυριακή.

Η διοίκηση τον στηρίζει για μια ακόμη φορά, βλέποντας τη δουλειά που κάνει. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το Κυριακάτικο παιχνίδι, κόντρα στη Δόξα Δράμας. Οι πάντες πιστεύουν σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα είναι ανοιχτά.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Το πρωί δόθηκε βάρος σε ασκήσεις για τη βελτίωση της ταχυδύναμης.

Δεν αποκλείουμε να έχουμε πάλι αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Χόρτσας εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και το πιθανότερο είναι να επανέλθει στο κέντρο της άμυνας. Θα μείνει εκτός ο Κονάτε.

Για πρώτη φορά ίσως μείνει εκτός ενδεκάδας ο Σάκης Πρίττας. Είναι φανερό ότι ο έμπειρος παίκτης, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του. Δεν είναι ο Πρίττας που περιμέναμε βάση της αγωνιστικής του αξίας. Ο Κουρέλλας ίσως επανέλθει βασικός και παίξει μαζί με Ντουτσαρίδη και Γκαρακλίδη. Εκτός αν ο Γκαρακλίδης επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης όλα δείχνουν ότι θα επανεμφανιστεί ο Καρλόπουλος που έχει να παίξει από το ματς μέσα στην Καρδίτσας. Εκεί είχε τραυματιστεί και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια για τον ΑΟΚ. Ο Αρτσε μάλλον θα παραμείνει πλάγιος.

Είναι μια θέση που ίσως να μην του ταιριάζει. Χάνεται όμως στη μετριότητα του συνόλου.

Ο Αρτσε μόνο με κατοχή μπάλας από πλευράς ΑΟΚ, θα μπορέσει να δείξει τα καλά στοιχεία που διαθέτει ως παίκτης. Σίγουρα είναι καλός τεχνίτης, όμως όταν η ομάδα δε μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της, ο Μεξικανός είναι εκτός παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να «κυνηγάει» τη μπάλα ο Αρτσε.

Ο Βαλεριάνος αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα, μάλλον την Παρασκευή. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, θα κριθεί αν μπορεί να παίξει.

Γενικά πάλι ο Χαραλαμπίδης θα προσπαθήσει να ανακατέψει την τράπουλα με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Δεν μπορεί να καταλήξει σ` ένα μόνιμο σχήμα από τη στιγμή που ο ΑΟΚ δεν κερδίζει αλλά και δεν αποδίδει καλά στο επιθετικό κομμάτι.

 

Διαβάστε επίσης