Η Κορίνα Σουμάχερ η πρόταση που δεν πέρασε και ο Ζαμπίδης …

 Η Κορίνα Σουμάχερ  η πρόταση που δεν πέρασε και ο Ζαμπίδης …

Η γυναίκα του Σουμάχερ η Κορίνα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ετοιμάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο σπίτι της που είναι στην Ελβετία το οποίο θα είναι στην ουσία θα λειτουργεί ώς μονάδα εντατικής θεραπείας και θα κοστίσει περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ.

Η γυναίκα του Σουμάχερ πιστεύει οτι ο Μίκαελ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να ξυπνήσει απο το κώμα αν βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον.

Βέβαια το δωμάτιο το οποίο θα μετραπεί σε θάλαμο ενατικής παρακολούθησης δύσκολα θα θυμίζει την σπιτική θαλπωρή στον Σούμι αλλα σίγουρα θα είναι καλύτερα.

Βέβαια το θέμα είναι ο άνθρωπος να μπορέσει να ξυπνήσει αφού όσο περνάνε οι μέρες αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Με την πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών του κ.Στουρνάρα ο Αλέξης Τσίπρας το μόνο που θα καταφέρει είναι να δώσει ένα πανυγηρικό τόνο στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που θα πρέπει να περιμένει κάποια 24άωρα αφού πρώτα θα πρέπει να ψηφίσει η βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο Τσίπρας με την πρόταση αυτή δίνει στον Σαμαρά την ευκαρία να πανυγηρίσει δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες αφού όπως φαίνεται και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφιστεί αλλα και το πολυνομοσχέδιο θα περάσει.

Ο Τσίπρας που τις έχει εύκολες τις προτάσεις δυσπιστίας είτε σε βάρος της κυβέρνησης , είτε σε βάρος υπουργών θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και να χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα αμφισβήτησης που έχει σε περιπτώσεις που υπάρχει όντως η πιθανότητα να φέρουν αποτελέσμα.

Το να πάμε πίσω την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου δεν είναι το ζητούμενο.

Η το ψηφίζεις και προχωράς στο δρόμο που επέλεξες να προχωρήσεις ( καλώς ή κακώς) πρίν απο μερικά χρόνια ή δεν τον ψηφίζεις και γυρνάς πίσω στην αφετηρία για να πάρεις άλλο δρόμο.

Τα πράγματα είναι απλά.

Να καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας για να κάνουμε μανούρα και τζιβιτζιλίκι χωρίς ουσία είναι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα.

Σίγουρα ο δρόμος των θυσιών που έχουμε επιλέξει δεν είναι εύκολος και ο ελληνικός λαός που θα προσέλεθει στις κάλπες σε μερικές εβδομάδες για τις Ευρωεκλογές θα έχει την δυνατότητα να εκφραστεί και να στείλει το δικό του μήνυμα και στον Σαμαρά και στον Τσίπρα και στην Ευρώπη.

Η ψήφος των Ευρωεκλογών αποτελεί ένα δημοψήφισμα για την πορεία της χώρας μέχρι σήμερα.

Οι Έλληνες που έχουν πληρώσει και συνεχίζουν να πληρώνουν με το ίδιο τους το αίμα την κρίση αυτή θα αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχιστεί αν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η πορεία ή αν θέλουν να αλλάξουμε ρότα.

Ας κάνει μερικές εβδομάδες υπομονή ο Τσίπρας προκειμένου να ακούσει τι έχει να πεί και ο κυρίαρχος λαός.

Πάντως και η πρόταση δυσπιστίας προς τον υπουργό Στουρνάρα δεν πέρασε και το πολυνομοσχέδιο αργά το βράδυ της Κυριακής ψηφίστηκε άσχετα αν είχαμε και πάλι απώλειες.

Παρών ψήφισε ο Απόστολος Κακλαμάνης που διαγράφηκε απο την Νέα Δημοκρατία ενώ δεν ψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που δεν διαγράφηκε γιατί μετά και την διαγραφή του Κακλαμάνη δεν βγαίνουν για την συγκυβέρνηση αλλά δέχτηκε την σφοδρή επίθεση του Βενιζέλου που θεωρεί οτι δέχτηκε χτύπημα κάτω απο την μέση.

Βέβαια το ερώτημα μετά την και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που αποτελεί άλλη μια νίκη της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ πολιτικής και του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πότε θα γίνει η εκταμίευση της δόσης των 10 δις ευρώ για να μπορέσει να πληρώσει το κράτος αυτά που χρωστάει σε επειχειρήσεις και ιδιώτες μπας και κουνηθούμε λίγο γιατί εδώ και αρκετές εβδομάδες είμαστε σε ένα τέλμα οικονομικό τα αποτελέσματα του οποίου τα ζούμε καθημερινά και στο πετσί μας.

Δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά ο Ζαμπίδης να κερδίσει στον ρίνγκ τον Ρώσο Μπατού Χασίκοφ που με ένα χτύπημα στο φρίδι του Ζαμπίδη έκανε την νίκη του πιο εύκολη αφού ο ο έλληνας πρωταθλητής για δύο γύρους αναγκάστηκε να αγωνιστεί με ένα βαθύ σκίσιμο πάνω απο το δεξί μάτι.

Ο Ρώσος αντίπαλος του Ζαμπίδη ήτανε πολύ δυνατός και είχε πολύ καλή τεχνική.

Σημάδευε συνέχεια το χτύπημα στο δεξί φρύδι του Ζαμπίδη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει η αιμορραγία.

Πάντως και αυτό το χτύπημα να μην υπήρχε ο Ζαμπίδης θα δυσκολευότανε να κερδίσει τον Ρώσο που φάνηκε οτι δεν έπαιρνε εύκολα χαμπάρι.

Και το γαμώτο είναι οτι ο Ζαμπίδης δεν θα έχει την ευκαιρία για ρεβάνς αφού για τον Ρώσσο αυτό το παιχνίδι ήτανε το τελευταίο αφού αποσύρεται απο τα ρίνγκ.

Τρελό weekend για Τατιάνα και Νικόλα Ευαγγελάτο στην Καβάλα και στο γοητευτικό ΙΜΑΡΕΤ.

Το ζευγάρι ήρθε με πτήση της Ολυμπιακής που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης και απο εκεί κατευθύνθηκε στο ΙΜΑΡΕΤ απο το οποίο δεν βγήκε καθόλου.

Μόνο όταν έφθασε η ώρα της αναχώρησης.

Μάλιστα η Τατιάνα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό οτι η πόλη της Καβάλας την τρέλανε και οτι έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Νικητή θεωρεί τον ευατό του ο Ερντογάν μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Πήρε τον δήμο της Κωνσταντινούπολης με μεγάλη διαφορά , με οριακή διαφορά τον δήμο της Άγκυρας και έχασε τον δήμο της Σμύρνης.

Η επικράτηση του στην Τουρκία είναι αναμφισβήτητη και τώρα μένει να δούμε ποιά θα είναι η επόμενη του απαγόρευση.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης