• 3 Μαΐου 2024,

Η μετακόμισε άρχισε, θα προφτάσουν όμως ως την Πέμπτη;

 Η μετακόμισε άρχισε, θα προφτάσουν όμως ως την Πέμπτη;

Άρχισε χθες η μετακόμιση κι η αναδιοργάνωση της εφορίας Καβάλας. Σε αυτήν μεταφέρεται η εφορία της Ελευθερούπολης, Μία διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη, αφού η εφορία της Ελευθερούπολης, αποδεικνύεται ότι ήταν μία πολύ μεγάλη υπηρεσία.

Χθες έφτασαν στο διοικητήριο φορτηγά με έπιπλα κι εξοπλισμό από την εφορία Ελευθερούπολης, Ταυτόχρονα στον 1ο όροφο του διοικητηρίου, για την υποδοχή όλου αυτού του εξοπλισμού και του προσωπικού από την Ελευθερούπολη, η εφορία της Καβάλας, αναδιοργανώνεται.

Η υπηρεσία δε λειτούργησε χθες για τους πολίτες. Κάθε φορά όμως που άνοιγε η πόρτα για να μπούνε ή να βγούνε κάποια έπιπλα πολίτες έμπαιναν μέσα και ζητούσαν να εξυπηρετηθούν.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει στην Ελευθερούπολη το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ). Λόγω της δύσκολης δουλειάς που γίνεται στον πρώτο όροφο του διοικητηρίου, όλοι οι εφοριακοί υπάλληλοι μεταφέρουν χαρτιά, έπιπλα, εγκαθιστούν τον εξοπλισμό. Εκφράζονται μάλιστα ανησυχίες μήπως όλη αυτή η αλλαγή δεν ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη, οπότε θα χρειασθεί η εφορία να είναι κλειστή και την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στο μεταξύ σε άλλες εφορίες οι οποίες έκλεισαν την Παρασκευή υπάρχουν κινητοποιήσεις από τους πολίτες. Είναι σε εξέλιξη καταλήψεις σε εφορίες στην Κρήτη, στη Μυτιλήνη, στην Κυπαρισσία και τη Δεσκάτη, προκειμένου αυτές οι εφορίες να μην καταργηθούν. Την τελευταία στιγμή διασώθηκε από τη συγχώνευση με άλλη εφορία, αυτή του Αιγίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου η εφορία της Θάσου θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

 

 

Διαβάστε επίσης