• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Χωρίς ιδιαίτερα νέα πέρασε η χθεσινή μέρα σχετικά με την ΒΦΛ. Η διοίκηση του σωματείου περιμένει να γυρίσει στην Καβάλα ο διευθυντής του εργοστασίου Γιάννης Τσάρας. Αυτό όμως δεν προκύπτει, αφού ο κ. Τσάρας συνεχίζει να βρίσκεται στην Αθήνα όπου είτε ψάχνει να βρει χρήματα, είτε προετοιμάζεται να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις με την ΔΕΠΑ. Αγωνία και αβεβαιότητα μεταξύ των εργαζομένων της εταιρίας. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας ενημερώθηκαν χθες για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των εφημεριών. Νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη. Αύριο πανελλαδική απεργία όλων των γιατρών. Με το ποσό των 180.000 ευρώ ενισχύεται από την Πολιτεία η Παιδόπολη. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του ιδρύματος προς τον Υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Αναίρεση στον Άρειο Πάγο έκανε το δημόσιο που συνεχίζει να διεκδικεί δικαστικά το πάρκινγκ των Λαζαριστών. Δεν ανησυχούν στον Δήμο Καβάλας. 8 φωτοβολταϊκά πάνελ αξίας 7.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου στα ΤΕΙ. Λειτουργούσαν για εκπαιδευτικούς λόγους. Το περιστατικό διαπιστώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, καταγγέλθηκε χθες στην Α.Δ. Καβάλας. Άρχισε χθες συνεχίζεται, σήμερα αλλά και αύριο η μετακόμιση της Δ.Ο.Υ. Ελευθερούπολης στον πρώτο όροφο του διοικητηρίου. Κλειστή η υπηρεσία για τους πολίτες.

 

Έγινε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας η πρώτη προσυνεδριακή διαδικασία της τοπικής οργάνωσης. Ικανοποιητική η προσέλευση στελεχών. Σήμερα το πρωί η αλλαγή Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Πολιτισμού. Θα προηγηθεί απολογισμός έργου από τον Κώστα Παπακοσμά. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα στο θέμα του καταστήματος Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα. Έντονες φήμες ότι σήμερα η Διεύθυνση Βιομηχανίας της Π.Ε. Καβάλας θα ανακαλέσει την άδεια του καταστήματος. Η Διεύθυνση Υγείας ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών αρχίζει ελέγχους για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Συνάντηση με διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων είχε χθες ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Χεριστανίδης. Απεργούν αύριο και οι οικοδόμοι του Ν. Καβάλας. Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ένωση Καταναλωτών για την έναρξη σήμερα των Χειμερινών εκπτώσεων.

 

Την πίτα τους έκοψαν την Κυριακή οι χειμερινοί κολυμβητές του Δήμου Ελευθερών. Χθες έκοψε την πίτα του ο Φωτογραφικός Όμιλος. Στο τέλος του μήνα παρουσιάζεται στην Καβάλα το 6ο βιβλίο του ιερά Απόστολου Καβαλιώτη.

 

Αλλαγές δρομολογήθηκαν χθες στην Ένωση. Λύθηκε η συνεργασία με τον Γκράντι, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Εσθονού Γκρέγκορ Άρμπετ. Σήμερα η Ένωση παίζει για την Βαλκανική Λίγκα με την Ρίλσκι. Η αποστολή της ομάδας είναι στην Βουλγαρία από χθες το βράδυ. Ο ΑΟΚ αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα όπου αύριο αντιμετωπίζει για το κύπελλο Ελλάδας τον Ολυμπιακό. Πάλι δεν θα αγωνιστεί ο Ενσαλίβα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν νέες μεταγραφικές κινήσεις.

 

Διαβάστε επίσης