Η πίτα του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

 Η πίτα του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

Τιμήθηκαν ο επίτιμος πρόεδρος Χρήστος Ρέμος και ο Γρηγόρης Αϊβαζίδης

Η αίθουσα στο κέντρο εκδηλώσεων «Μιχάλης», ήταν ασφυκτικά γεμάτη, το απόγευμα της Πέμπτης, στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

Παιδιά και γονείς δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα… γεμάτη ΑΟΚ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης, που ανακοίνωσε και την οριστική παραχώρηση του γηπέδου της Καλαμίτσας από το Δήμο Καβάλας.

Μάλιστα έδειξε φανερά συγκινημένος, στα λεγόμενα του.

Το Δ. Σ του συνδέσμου Παλαιμάχων του ΑΟΚ, εκπροσώπησαν ο Σίμος Ανθουλάκης, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης και ο Κώστας Βακιρτζής.

Στο ίδιο τραπέζι ο Παύλος Κούντουρας, ο Κώστας Λιόλιος και ο Σταμάτης Χρυσαφίδης.

Ο Κωστής Σιμιτσής, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Στέλιος Σχοινάκης, ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Ρέμος, ο Κυριάκος Σταυρίδης στο ίδιο τραπέζι.

Τιμήθηκαν ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Χρήστος Ρέμος ,για τις υπηρεσίες του στο στίβο του ΑΟΚ και ο Γρηγόρης Αϊβαζίδης για τη προσφορά του στο Βόλει της ομάδας.

Ακόμη βραβεύτηκαν όλοι οι αριστούχοι μαθητές και αριστούχες μαθήτριες των τμημάτων του Ερασιτέχνη σε όλα τα σπορ(Ποδόσφαιρο, Βόλει, Στίβος, Μπάσκετ, Καράτε).

 

Δεν υπήρχε αντιπροσωπία από την ΠΑΕ ΑΟΚ. Ο Χρήστος Ρέμος παρέλαβε το κομμάτι. Η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δεν στάλθηκε πρόσκληση.

Εκεί ήταν ο ΣΦΑΟΚ και η ΛΦΚ. Επίσης κομμάτι της πίτας παρέλαβε η Γιώτα Κεφαλά για τις Παλαίμαχες του Βόλει, ο Μπάμπης Παναγιωτίδης για τα ΜΜΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης