Η Πίτα του Ηρακλή Καβάλας

 Η Πίτα του Ηρακλή Καβάλας

Σε αίθουσα του πολυχώρου «Batis» δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο το απόγευμα της Κυριακής, στην κοπή πίτας του Ηρακλή Καβάλας.

Η μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή σε μια από τις καλύτερες στιγμές της, τα τελευταία χρόνια.

Παράγοντες και προπονητές που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό, στο πρόσφατο παρελθόν. Οι γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής. Όλα τα παιδιά, που αποτελούν την ελπίδα του Ηρακλή για το μέλλον.

Το ανδρικό τμήμα που πρωταγωνιστεί στη Σουπερ Λιγκ της ΕΠΣΚ, με τον προπονητή Κώστα Βακιρτζή. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Μπάμπης Ευσταθιάδης και ο Αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική με πολλά δώρα για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας Σπύρος Κατίρης ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών, μίλησε για το όραμα που υπάρχει και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο Ηρακλής να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Μια μέρα πριν στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7, ο Σπύρος Κατίρης δήλωσε τα εξής: « Το μεγάλο μας μεράκι είναι τα τμήματα υποδομής. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και φιλοδοξούμε ότι τα αποτελέσματα, θα είναι σπουδαία στο άμεσο μέλλον. Ακόμη και τώρα υπάρχουν παίκτες από τα τμήματα υποδομής που διακρίνονται στην ανδρική ομάδα. Εμείς με όλες τις δυνάμεις στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια».

Για το αν ο Ηρακλής διεκδικήσει την άνοδο στη Γ` Εθνική τόνισε: « Δε θα τα βάψουμε και μαύρα αν δεν ανεβούμε κατηγορία. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν μάλιστα ομάδες που έχουν ξοδέψει περισσότερα χρήματα από μας. Εδώ που είμαστε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό κλίμα. Όλα τα παιδιά μεταξύ τους και ο προπονητής έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα. Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Επίσης αναφέρθηκε στην πρόσφατη μεταγραφή του Σάββα Χατζησάββα: « Μέχρι πρότινος ο πιο μεγάλος παίκτης της ομάδας ήταν ο Γιώργος Αγγελίδης, στα 28 του χρόνια. Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Ο Σάββας είναι στα 38 και ανεβάζει το μέσο όρο ηλικίας. Μέτρησε το γεγονός ότι είναι ένα παιδί που αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Ηρακλή Καβάλας. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος. Θέλαμε τον Σάββα πάλι στην οικογένεια μας. Είναι πολύ καλός σκόρερ και θα μας βοηθήσει. Ήθελε και ο ίδιος να έρθει και πάλι στον Ηρακλή».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μπάμπης Ευσταθιάδης, που ευχήθηκε στον Ηρακλή να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη διοίκηση, για τον τρόπο που λειτουργεί. Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης. Εκ μέρους της διοίκησης εκτός του προέδρου Σπύρου Κατίρη, μίλησε και ο Πέτρος Τουρναβίτης.

Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και με την ικανοποίηση να είναι ζωγραφισμένη στους διοικούντες για την παρουσία του κόσμου και των παιδιών, στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μπάμπης Παναγιωτίδης.

 

Διαβάστε επίσης