Η συννεφιά δεν τρομάζει – Θεαματικό αναμένεται το σμήνος των SAUDI HAWKS

 Η συννεφιά δεν τρομάζει – Θεαματικό αναμένεται το σμήνος των SAUDI HAWKS

«Κορδελάκια» κάνει ο καιρός με τις συννεφιές και τα αιφνιδιαστικά μπουρίνια του προκαλώντας αγωνία ενόψει της φετινής διοργάνωσης του Kavala AirSea Show. Ο οργανωτικός διευθυντής Παναγιώτης Γεωργιάδης δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαιτέρως κι απλά μας εξήγησε ότι εάν ο καιρός αρχίσει να «φορτώνει», τότε θα διαφοροποιηθεί το επίπεδο των ελιγμών τους οποίους θα επιχειρήσουν τα συμμετέχοντα αεροπορικά σμήνη. Κοντολογίς, μια συννεφιασμένη ημέρα θεωρείται ως ιδανική περίπτωση για τη διεξαγωγή ενός αεροπορικού σόου, ειδικότερα δε για σμήνη όπως αυτά που θα μετέχουν τα οποία δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες μάλιστα θεωρούνται ως ιδανικές και για τους φωτογράφους.
Οι διοργανωτές ενημερώνονται διαρκώς από το διαδίκτυο σχετικά με τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών, ωστόσο τα καπρίτσια του καιρού είναι τόσο μεγάλα και οι διαθέσεις του τόσο απρόβλεπτες, ώστε καμία πρόβλεψη δε δύναται να θεωρηθεί απολύτως ασφαλής.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Παναγιώτης Γεωργιάδης μας διαβεβαίωσε ραδιοφωνικά ότι τα πάντα είναι έτοιμα ενόψει του φετινού σόου. Μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ανέκυψε κατόπιν προτάσεως που διατυπώθηκε εκ μέρους αεροπορικού κολεγίου της Θεσσαλονίκης για διέλευση. Τα όσα θαυμαστά παρουσίασαν το απόγευμα της Τρίτης οι πιλότοι του σμήνους SAUDI HAWKS ήταν απλά μια μικρή γεύση των πραγματικών τους ικανοτήτων και των όσων προγραμματίζουν να παρουσιάσουν στο κύριο σκέλος της διοργανώσεως.

=

Διαβάστε επίσης