Η φωτογράφηση της Μαντόνα και τα email της κυβέρνησης προς την τρόϊκα

 Η φωτογράφηση της Μαντόνα και τα email της κυβέρνησης προς την τρόϊκα

Αγαπητοί αναγνώστες της στήλης σήμερα θέλω να ξεκινήσω τα σχόλια μου με την προκλητική και άκρως σεξουαλική φωτογράφηση της Μαντόνα που στα 56 της  χρόνια τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Για το σέξ τα ναρκωτικά και την πορνεία.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες αυτή είναι η Μαντόνα και δεν παίρνει χαμπάρι.

Κάνει οτι θέλει , όπως το θέλει άσχετα αν το κοντέρ γράφει 56.

Έχει κάνει δεκατρείς γάμους έχει αποκτήσει 5 παιδιά και έχει υιοθετήσει απο την μακρυνή Σριλάγκα άλλα 15.

Πειράζει ;

Τρέχει κάτι ;

Σας πληροφορώ οτι δεν τρέχει τίποτα αν είσαι Μαντόνα.

Τα ίδια δεν κάνει και η Αντζελίνα ΤΖολί ;

Κάθε τόσο πηγαίνει στην Αφρική και βάζει στο σακούλι και ένα παιδάκι.

Αυτό δεν είναι κακό και εδώ που τα λέμε δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα αν δεν είσαι Αντζελίνα Τζολί ή Μαντόνα.

Πάντως επι της ουσίας η Μαντόνα αν και στα 56 της κρατιέται μια χαρά αν και είμαι βέβαιος οτι οι φωτογραφίες της στην τελική του μορφή δέχθηκαν σοβαρές βελτιώσεις απο το γνωστό πρόγραμμα photoshop.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη βροχερά αν και για άλλη μια φορά θα πρέπει να νιώθουμε τυχεροί αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα αυτή την φορά σταματήσανε στην Ηπειρο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός δεν θα στρώσει εύκολα και θα αργήσουμε να δούμε τον ήλιο έτσι όπως τουλάχιστον θέλουμε να τον δούμε.

Η τρόϊκα έχει λάβει το ermail με τα μέτρα που είναι διατεθειμένη να λάβει η κυβέρνηση και αναμένουμε την απάντηση της που θα είναι κατα πάσα πιθανότητα θετική.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν μόνο εικασίες για την αντίδραση της τρόϊκας. στο ελληνικό email.

Εμείς βέβαια δεν θέλουμε μόνο να φέρουμε στην Αθήνα τους δανειστές αλλα θέλουμε να τελειώνουμε με την αξιολόγηση και m;alista πρίν απο την Δευτέρα για na μπορέσουμε να προλάβουμε το Eurogroup της 8ης του Δεκέμβρη για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον χρόνο απαλλαγμένοι απο την επιτήρηση της τρόϊκας που θα δώσει άλλο αέρα στην κυβέρνηση του Σαμαρά να παίξει τόσο στο παιχνίδι της προεδρικής εκλογής όσο και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα που μέχρι σήμερα φαίνεται οτι παίζει χωρίς αντίπαλο.

Υπάρχει βέβαια πάντα και το σενάριο να επέλθει με την τρόϊκα η οριστική ρήξη και να μείνει ο Τσίπρας χωρίς ρόλο αφού ο Σαμαράς θα κάνει ολα αυτά που επικαλείται οτι θα κάνει ο Αλέξης αν γίνει πρωθυπουργός.

Στην φάση που είμαστε έτσι και γίνουμε κομμάτια με την τρόϊκα το μαγαζί θα γίνει θερινό να μου το θυμάστε.

Περνάει και αυτή η εξέλιξη απο το μυαλό του Σαμαρά έτσι και οι δανειστές επιμείνουν στις παράλογες απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση το απαντητικό email απο την τρόϊκα ήρθε ξημερώματα Τετάρτη με τους δανειστές να ζητάνε ορισμένες διευκρινίσεις προκειμένου να επιστρέψουν πρίν απο το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση.

Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης που μπορεί να προκαλέσει απώλεις στην κυβέρνηση αλλα επιτέλους θα μας οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

Μετά το αλκοτέστ έρχεται στην το ναρκοτέστ.

Είναι μια συσκευή ίδια με αυτή του αλκοτέστ μόνο που αυτή δεν θα ανιχνεύει το αλκόολ στο αίμα του οδηγού αλλα τις ναρκωτικές ουσίες.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά να περνάτε καλά και να έχετε το νού σας.

Ολα θα πάνε καλά στο τέλος να το ξέρετε γιατί το λένε και οι Ινδοί και αν κάτι δεν πάει καλά σημαίνει οτι δεν έφτασε το τέλος.

Να είστε αισιόδοξοι και χαμογελαστοί γιατί μόνο έτσι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις κακουχίες της εποχής.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης