• 26 Απριλίου 2024,

Κανονίστε μαζέψτε το μαγαζί για να μην ξαναχρειαστούν τα 11,5 δις !

 Κανονίστε μαζέψτε το μαγαζί για να μην ξαναχρειαστούν τα 11,5 δις !

Νομίζω οτι τα μέτρα που πρόσφατα κλειδώσανε για τα 11,5 δις που ζήτησε η τρόϊκα είναι και τα τελευταία μέτρα – χαράτσια – μειώσεις που αντέχει ο έλληνας και η πραγματική οικονομία.

Νομίζω οτι επόμενη φορά δεν θα υπάρξει και για τον λόγο αυτό θα πρέπει ο Σαμαράς να κάνει οτι είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μην βρεθούμε στο μέλλον στην ανάγκη να πάρουμε και άλλα μέτρα προκειμένου να μαζέψουμε λεφτά και να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους.

Και το γράφω αυτό διότι αν συνεχίσουμε έτσι ακριβώς όπως είμαστε σήμερα σε μερικούς μήνες θα χρειαστεί να πάρουμε και άλλα μέτρα για άλλα 11,5 δις αφού τα λεφτά αυτά που θα προκύψουν απο τα τελευταία μέτρα είναι τα λεφτά με τα οποία θα πληρωθούν δημόσιοι υπάλληλοι και συντάξεις.

Πλέον η τρόϊκα και γενικότερα αυτός ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης έχει πετάξει το μπαλάκι στην ελληνική κυβέρνηση και είναι σα να μας λέει κόψτε για να έχετε να πληρώνετε διότι τέλος τα δανεικά.

Είναι γνωστό οτι η τρόϊκα εδώ και μερικούς μήνες δίνει λεφτά μόνο για να πληρώνουμε τα δάνεια και τους τόκους.

Τα λεφτά που απαιτούνται για να λειτουργήσει το ελληνικό κράτος θα πρέπει να τα βρίσκουμε μόνοι μας.

 

Η Μέρκελ ματώνει για πάρτι μας !

Και όλα αυτά συμβαίνουν ΄στην Ελλάδα την ίδια ώρα που η Μέρκελ απο το μακρινό Βερολίνο δηλώνει όταν ματώνει η ψυχή της που κόβονται οι συντάξεις.

Είναι μια καλή προσπάθεια απο την μεριά της να μας συγκινήσει αλλα δεν τα κατάφερε γιατί πλέον όλοι γνωρίζουμε τι νιώθει για την Ελλάδα και τους έλληνες.

Απλά επειδή άρχισε να καρφώνεται άσχημα με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους έλληνες είπε να το ρίξει και λίγο στο μελό.

Και αν η καρδιά της Μέρκελ μάτωσε για πρώτη φορά προχθές που πήρε χαμπάρι οτι θα κοπούνε για άλλη μια φορά οι συντάξεις οι καρδιές των ελλήνων έχουν αιμορραγία αφού ματώνουν απο την πρώτη μέρα της κρίσης.

 

Χαράτσι ακινησίας τα τζιμάνια του υπουργείου

Τα τζιμάνια του υπουργείου οικονομικών επειδή πήρανε χαμπάρι οτι οι έλληνες που δεν μπορούσανε να πληρώσουν τα ακριβά τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και κατεβάσανε πινακίδες είναι πάρα πολλοί και ίσως να ακολουθήσουν και άλλοι τέλος του έτους έχουν αποφασίσει και να προωθήσουν ένα χαράτσι ακινησίας για όλους αυτούς που έχουν κατεβάσει ή σκέφθονται να κατεβάσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ !

Είναι δυνατόν να βάζεις χαράτσι σε αυτόν που δεν μπορεί και κατεβάζει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του ;

Μα αν μπορούσε να πληρώσει ρε ξυπνοπούλια δεν θα κατεβάζανε τις πινακίδες τους.

Το λεγόμενο χαράτσι που έρχεται θα έχει τον τίτλο το χαράτσι της ακινησίας.

Και αν αυτοί ανακαλύψανε το χαράτσι της “ακινησίας” και εμείς ώς λαός έχουμε έτοιμο το χαράτσι της “μαλακίας” για όλους αυτούς που κάνουν αυτές τις φοβερές σκέψεις.

Κατα τα άλλα το καράβι γυρίζει και ο Σαμαράς έχει αρχίσει να σηκώνει τα φρίδια του.

Ετσι γυρίζει το καράβι ρε Αντωνάκη ;

Θέλει πολύ δουλειά για να γυρίσει ο ήλιος.

Ο Ρουβάς τα ψαρέματα και

το twitter !

Ο Ρουβάς είναι στη ΜΥΚΟΝΟ πήγε για ψάρεμα και μέσα στην βάρκα άγρια χαράματα έβγαλε φώτο και την ανέβασε στον λογιαριασμό του στο twitter.

Ρε Σάκη πιάσε κανα ροφό και καμμιά τσιπούρα και άσε τις φώτο.

Είσαι μέσα στο τρεχαντήρι τα άγρια χαράματα και αντί να δολώνεις βγάζεις φώτο για να τις ανεβάσεις στο twitter ;

ΕΛΕΟΣ !

Ρε σείς τα έχετε εντελώς χαμένα ;

Μα είναι δυνατόν να είναι το twitter και το facebook o ρυθμιστής της ζωής μας ;

Παληό

ΔΕΥΑΚ 3-0

Το Παληό είναι η περιοχή με τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ΔΕΥΑΚ αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση υπάρχουν διαρροές και μάλιστα σοβαρές αφού τόνοι νερού φεύγουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν στο δρόμο συνθήκες πισίνας.

Κάντε κάτι εκεί με το Παληό γιατί έχουμε πολλές και απανωτές διαρροές.

Κάτι δεν πάει καλά εκεί στο Παληό και καθημερινά χάνουμε τόνους νερού.

Κάντε κάτι λεβέντες , βάλτες τάπες στην τελική για να τελειώνουμε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σταθερές και φυσιολογικές μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης