• 20 Μαΐου 2024,

Κανονικά λειτουργούν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

 Κανονικά λειτουργούν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Κανονικά λειτουργούν από χθες το πρωί στα καινούρια γραφεία στην πολυκατοικία της Δημωφέλειας, στην οδό Ομονοίας – δίπλα στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας – όλες οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η μετακόμιση συνεχίζεται αλλά αφορά εξοπλισμό από το κεντρικό του κτήριο, ο οποίος θ΄ αποθηκευτεί στο εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη.
Οι νέοι χώροι του Επιμελητηρίου, αν και λίγων τετραγωνικών μέτρων, καταφέρνουν και φιλοξενούν 14 περίπου υπαλλήλους, πολλοί από τους οποίους εργάζονται προσωρινά στο Επιμελητήριο, λόγω πρακτικής άσκησης, ενώ είναι βολική όπως φαίνεται και για τους επιχειρηματίες επαγγελματίες.
Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να υπομονή δύο περίπου μηνών, καθώς τα γραφεία είναι φανερό ότι είναι μικρότερα των αναγκών του επιμελητηρίου.
Με βάση τώρα τη διαδικασία εκκένωσης του κεντρικού κτηρίου στην πλατεία Ελευθερίας, στο οποίο θα επεκταθούν εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης, μεγάλων όγκος άχρηστων χαρτιών θα οδηγηθεί στην ανακύκλωση.
Από χθες το πρωί λειτουργούν κανονικά και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Επιμελητηρίου. Έτσι μπορεί η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται και τηλεφωνικά.

 

Διαβάστε επίσης