• 19 Απριλίου 2024,

Κοιτάζει το ματς με τη Νίκη Βόλου

 Κοιτάζει το ματς με τη Νίκη Βόλου

Ο ΑΟΚ είναι αναγκασμένος να δει την επόμενη μέρα που λέει… Νίκη Βόλου (Κυριακή 16:00)

Το ματς με το Θρασύβουλο αποτελεί παρελθόν. Έμεινε η πικρή γεύση της ισοπαλίας αλλά σίγουρα δεν ήταν αποτέλεσμα που έκρινε κάτι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Είναι ένας μαραθώνιος.

Ο Βασιλακάκης στις δηλώσεις του, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Δε χρειάζονται βιασύνες είπε ο Θρακιώτης τεχνικός. Αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα. Δε γίνεται μια ομάδα που χτίστηκε μέσα σε 15 μέρες να δίνει σε 16 μέρες- 5 ματς και να υπάρχει η απαίτηση να κερδηθούν όλα. Δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο.

Επίσης ο Βασιλακάκης όσον αφορά τη ρευστότητα του σκορ που έχει στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα αλλά και το δύσκολο γκολ είπε τα εξής: « Αν δείτε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει ακόμη και με τον Παναιτωλικό που ήταν πολύ πιο έτοιμος, έχοντας κάνει κανονική προετοιμασία, εμείς είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες. Ο Ντος Σάντος είχε 2-3 καλές ευκαιρίες.

Στο Βόλο είχαμε τις ευκαιρίες, το ίδιο και στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου. Ακόμη και στην Παναχαϊκή, θα μπορούσαμε να ήμασταν από το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Το γκολ είναι και η ικανότητα. Δεν πιστεύω ότι είναι η τύχη. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα περισσότερα γκολ».

*Επιστροφή Ενσαλίβα

Ο Ενσαλίβα εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και είναι στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη για το επόμενο ματς με τη Νίκη Βόλου.

Σίγουρα είναι μια σημαντική επιστροφή. Επίσης στο δύσκολο παιχνίδι του Βόλου θα δώσει κανονικά το παρών του ο Σερζ Ντιέ που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

*Τριποτσέρης: « Προχωράμε όλοι μαζί».

Ο Θεόδωρος Τριποτσέρης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με το Θρασύβουλο. Ο αμυντικός του ΑΟΚ υποστήριξε: « Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε τη γκέλα που έγινε. Μας είχε προειδοποιήσει ο κόουτς ότι δεν είναι εύκολη ομάδα ο Θρασύβουλος. Πιστέψαμε ότι μετά το γκολ που βάλαμε στα πρώτα λεπτά, θ` άνοιγε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα δεύτερο για να το τελειώναμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δε πρέπει να γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα, σε αυτές τις 20 μέρες που είμαστε όλοι μαζί. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Σίγουρα είναι ένας μαραθώνιος και προχωράμε όλοι μαζί. Μαζί με τον προπονητή, τη διοίκηση, οι παίκτες όλοι μαζί και ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στη συνέχεια».

*Κυριακή στις 16.00 παίζει ο ΑΟΚ με Νίκη Βόλου

Χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Ο ΑΟΚ θα παίξει την Κυριακή στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη Νίκη Βόλου.

Στις 15.00 της Κυριακής θα παίξουν Πανσερραϊκός- Ολυμπιακός Βόλου και Εργοτέλης- Ηρακλής. Θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις την Κυριακή στις 16.00: Απόλλων Σμύρνης- Δόξα Δράμας, Επανομή- Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλής Ψαχνών- Πιερικός, Καλλιθέα- Παναιτωλικός, Λάρισα- Εθνικός Γαζώρου, Φωκικός- Παναχαϊκή, Θρασύβουλος- Βύζας.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης