• 6 Μαΐου 2024,

Λειτουργεί πάλι η πυλωτή και η πίσω είσοδος του διοικητηρίου

 Λειτουργεί πάλι η πυλωτή και η πίσω είσοδος του διοικητηρίου

Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας λειτουργεί και πάλι η πυλωτή στο κτήριο του διοικητηρίου, από την πλευρά της Ερυθρού Σταυρού, όπως και η πίσω είσοδος στις υπηρεσίες του διοικητηρίου.

Αποκαταστάθηκαν οι πιο σοβαρές ζημιές, από την εμπρηστική ενέργεια, αρχές Ιουλίου. Ο χώρος ξανάγινε λειτουργικός. Πολίτες μπορούν να μπαίνουν στο διοικητήριο κι από την πλευρά της Ερυθρού Σταυρού, ενώ υπηρεσιακά αυτοκίνητα σταθμεύουν εκεί που το βράδυ της 4ης Ιουλίου, έδρασαν οι άγνωστοι εμπρηστές.

Προηγήθηκαν τεχνικές εργασίες κυρίως στην πυλωτή, προκειμένου ο χώρος να μην είναι επικίνδυνος. Απομακρύνθηκαν όλα τα υλικά που είχαν αχρηστευθεί, από την πυρκαγιά. Η διαδικασία για την εκτίμηση της ζημιάς από την εμπρηστική ενέργεια και την αποζημίωση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, είναι σε εξέλιξη, αλλά καθυστερεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ορκωτός εκτιμητής που ανέλαβε τη σημαντική δουλειά της εκτίμησης των ζημιών, έχει δουλέψει μόνο κατά το ήμιση, δηλαδή έχει εκτιμήσει μόνο τις ζημιές στα σταθμευμένα στην πυλωτή υπηρεσιακά οχήματα. Τώρα θ΄ ασχοληθεί με τις ζημιές στο κτήριο, θέμα για το οποίο οι υπεύθυνοι της περιφερειακής ενότητας Καβάλας βιάζονται, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες, λόγω της χειμερινής περιόδου

Διαβάστε επίσης