Ματαιώθηκε η επίσκεψη Βρούτση

 Ματαιώθηκε η επίσκεψη Βρούτση

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα  επίσκεψη στην Καβάλα του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση. Αυτό έγινε με εντελώς ανεπίσημο και ανορθόδοξο τρόπο μέσω τηλεφωνημάτων, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικοί αλλά και όχημα του Δήμου Καβάλας ήταν χθες στις 11.00 το πρωί στο αεροδρόμιο, δεν γνώριζαν ότι δε θα έρθει ο κ. Βρούτσης και τον περίμεναν στους επιβάτες της πτήσης από Αθήνα.

Από το αεροπλάνο τελικώς αποβιβάστηκε μόνο εκπρόσωπος του υπουργού που με το αυτοκίνητο του Δήμου Καβάλας ήρθε στην πόλη. Κι όμως μέχρι το πρωί χθες όλα ήταν εντελώς διαφορετικά. Προετοιμάζονταν συνάντηση του κ. Βρούτση στις 1.00 χθες το μεσημέρι στα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, ενώ παραγωγικοί φορείς και τοπικοί σύλλογοι είχαν ενημερωθεί ότι χθες το απόγευμα 7.30 στο επιμελητήριο θα γινόταν σύσκεψη παρουσία του υπουργού. Φυσικά το πρόγραμμα αυτό δεν υλοποιήθηκε. Φήμες αναφέρουν ότι ο κ. Βρούτσης έμεινε στην Αθήνα λόγω εμπλοκής των συζητήσεων με την τρόικα.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Βρούτσης είχε ανακοινώσει επίσημα, τόσο το πρόγραμμά του στην Καβάλα, την Καθαρά Δευτέρα, όσο και τη συμμετοχή του στην ημερίδα που θα γίνει σήμερα, στην οποία επρόκειτο απλώς να απευθύνει έναν χαιρετισμό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σημερινή ημερίδα η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Θ. Καράογλου. Σε αντίθεση με τον κ. Βρούτση που δεν ήρθε ποτέ στην Καβάλα, έστω κι αν πολλοί και διάφοροι τον περίμεναν, κανονικά ήρθε στην πόλη μας ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση, ο οποίος σήμερα θα μιλήσει στην ημερίδα με θέμα την απασχόληση.

 

Διαβάστε επίσης