• 6 Μαΐου 2024,

Μετά τα πορτοκάλια, τα κοτόπουλα

 Μετά τα πορτοκάλια, τα κοτόπουλα

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη», η διανομή από πλευράς του Δήμου Καβάλας πορτοκαλιών, ενώ έπεται διαδικασία διανομής κοτόπουλων. Πρόκειται για ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων του Δήμου Καβάλας. Το συγκεκριμένο σημείο ήταν σημείο διανομής πορτοκαλιών και για τις ανάγκες των Δήμων Θάσου, Νέστου και Παγγαίου.

Μοιράστηκαν περίπου 8 τόνοι πορτοκάλια. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο.

Η διανομή των πορτοκαλιών ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι. Ο Δήμος Καβάλας είναι έτοιμος να παραλάβει και να μοιράσει κοτόπουλα. Αυτή τη φορά μέσα από το πρόγραμμα της «Επισιτιστικής βοήθειας». Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις χθες η περιφερειακή ενότητα Δράμας ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να μοιράσει κοτόπουλα που ήρθαν στην κατοχή της μέσα από το ίδιο πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι πορτοκάλια πήραν όχι μόνο ιδιώτες που έχουνε ανάγκη, αλλά και ιδρύματα της πόλης και του νομού που επίσης έχουνε αυξημένες ανάγκες. Για παράδειγμα χθες παρέλαβε το μερίδιό του από πλευράς πορτοκαλιών το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα».

Διαβάστε επίσης