• 6 Μαΐου 2024,

Περίφραξη στο Κωτσάλου για την προστασία της δημοτικής περιουσίας

 Περίφραξη στο Κωτσάλου για την προστασία της δημοτικής περιουσίας

Κάτι αλλάζει στο στρατόπεδο Κωτσάλου, στους χώρους και τα κτήρια, που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιεί ο Δήμος Καβάλας. Δημιουργείται περίφραξη, τοποθετείται συρόμενη σιδερένια πόρτα. Πρόκειται για πρωτοβουλία της  υπηρεσίας, ειδικότερα, του τμήματος συντήρησης οδών, κτηρίων και κοινοχρήστων χώρων.

Η υπηρεσία περιφράζει τους χώρους που χρησιμοποιεί, δημιουργεί κεντρική είσοδο στους χώρους που χρησιμοποιεί γενικότερα στο στρατόπεδα ο Δήμος Καβάλας, για να μπορεί να γίνεται έλεγχος αυτών που μπαίνουν κι αυτών που βγαίνουν. Ο χώρος να προστατεύεται τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας στο στρατόπεδο Κωτσάλου μπορούσε να μπει ο οποιοσδήποτε όλο το 24ωρο. Να προσεγγίσει ευαίσθητα τμήματα του Δήμου Καβάλας, όπως κεντρικές αποθήκες. Ναι μεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν υπήρχε περίφραξη και κεντρική πόρτα.

Τώρα λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς πολλά περιστατικά έχουνε αναφερθεί πρόσφατα σύμφωνα με τα οποία απογευματινές και νυχτερινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Δήμου μέσα στο στρατόπεδο, κυκλοφορούσαν άτομα, ακόμα κι από τη Βουλγαρία, που έψαχναν παλιά σίδερα, τα οποία είναι γνωστό ότι παίρνουν μαζί τους, αφού τα εμπορεύονται.

Διαβάστε επίσης