• 19 Απριλίου 2024,

Με Ενσαλίβα ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου

 Με Ενσαλίβα ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου

Ο Ενσαλίβα εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΑΟΚ, στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Η απουσία του έμπειρου αμυντικού μέσου φάνηκε στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο, ειδικά στο β` μέρος όπου χρειαζόταν το καθαρό μυαλό.

Σήμερα στην απογευματινή προπόνηση ο Κώστας Βασιλακάκης θα δοκιμάσει τη βασική ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει στον αγώνα ντέρμπι της Κυριακής.

Με την είσοδο του Ενσαλίβα, δεν θα παίξει στο αρχικό σχήμα ο Αναστασόπουλος. Δύσκολα θα έχουμε άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Μιγιάτοβιτς έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος, να παίξει 90` λεπτά. Θέλει χρόνο ο Κροάτης, αφού είναι φανερά εκτός ρυθμού.

Η προετοιμασία του ΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλική πόλη. Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε τελευταία φορά μέσα στη Νίκη Βόλου την περίοδο 2007-2008, στη Γ` Εθνική. Το ματς έγινε είχε γίνει στο Πανθεσσαλικό. Ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0. Ο Χρήστος Οξύζογλου που είναι και τώρα στο ρόστερ του ΑΟΚ, είχε πετύχει το πρώτο γκολ με φοβερό φάουλ στο 10`.

Στο 56` ο Ταραχούλσκι με σουτ μέσα από την περιοχή είχε κάνει το 0-2. Ο Βουτσακέλης ήταν στον πάγκο του ΑΟΚ και ο Ζαλίκας στη Νίκη. Λίγο αργότερα ο Ζαλίκας είχε διαδεχθεί τον Βουτσακέλη στον ΑΟΚ. Η σύνθεση της Καβαλιώτικης ομάδας ήταν η εξής: Αποστολίδης, Μυροφορίδης, Κινγκ, Τάτσης, Ταραχούλσκι, Λαμπρογεώργος 85` Καραγιάννης, Σεφερίδης, Σαμαράς 92` Γάτσος, Παπακώστας, Οξύζογλου 90` Μανάφης, Χατζής.

Στη Νίκη Βόλου αγωνιζόταν ο Χατζηπαντελίδης που την επόμενη χρονιά, είχε έρθει στον ΑΟΚ.

*Ν` Ντιαγιέ από Γενάρη, φλερτ με Σολάκη

Ο Ν` Ντιαγιέ παραμένει στην ομάδα αλλά δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το Γενάρη. Αυτό γιατί αγωνίστηκε φέτος για 10 μέρες σε Γαλλική ομάδα, οπότε θα ελευθερωθεί το Γενάρη.

Προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους. Εν τω μεταξύ ο ΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ηλία Σολάκη που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Ήδη έχουν γίνει επαφές με το μάνατζερ του.

*Εκδρομές από ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ

Ο ΑΟΚ θα έχει φιλάθλους στο πλευρό του, σ` ένα ακόμη αγώνα εκτός έδρας.

Η ΛΦΚ και ο ΣΦΑΟΚ διοργανώνουν εκδρομές για το Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στη Νίκη Βόλου. Η ΛΦΚ έχει τιμή συμμετοχής 20 ευρώ ανά άτομο και η αναχώρηση θα γίνει στις 9 το πρωί της Κυριακής από την κεντρική πλατεία. Η πραγματοποίηση της εκδρομής θα οριστικοποιηθεί το Σάββατο. Οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο στις 12. 30 το μεσημέρι.

Ο ΣΦΑΟΚ επίσης έχει ορίσει 20 ευρώ το εισιτήριο και ώρα αναχώρησης στις 9 το πρωί της Κυριακής από την κεντρική πλατεία.

Δε συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα. Πάντως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νίκης Βόλου τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους θα είναι 15 ευρώ. Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο πρόκειται για… τσουχτερή τιμή.

*Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού

Ο διαιτητής Γεωργιτσόπουλος από τη γειτονική Δράμα ορίστηκε να διευθύνει το Καβαλιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Βυζάντιο και Αρη Ακροποτάμου. Διαιτητής από τη Δράμας και στο ματς του Ορφέα μέσα στον ΠΑΟ Κοσμίου. Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός Ροδόπολης- Προσοτσάνη: Δραγούσης, Ασβεστόπουλος, Νικηφορίδης(Κιλκίς).

Εβρος Σουφλίου- Μ. Α Νέας Ζίχνης: Κιγιτζής, Τριανταφύλλου, Δημητριάδης(Θράκης)

ΠΑΟ Κοσμίου- Ορφέας Ελευθερούπολης: Καλαϊτζίδης, Ανδρέογλου, Αβραμίδης(Δράμας)

Βυζάντιο- Αρης Ακροποτάμου: Γεωργιτσόπουλος, Γκοτζαρίδης, Χατζηανασιάδης(Δράμας)

Δόξα Πετρούσας- Οδυσσέας Αναγέννησης: Οικονόμου, Μαννιός, Πασαλής(Χαλκιδικής).

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης