• 25 Απριλίου 2024,

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου

 Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο ΑΟΚ στη Νίκη Βόλου

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για τη Θεσσαλική πόλη.

Χθες ο Κώστας Βασιλακάκης έκανε δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα, όπου επιστρέφει ο Ενσαλίβα. Ισως είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το βασικό σχήμα που παρέταξε στο ματς με το Θρασύβουλο.

Ο Ενσαλίβα θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Αναστασόπουλου.

Ο Μάνος Αποστολίδης θα διατηρήσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Παγώνης και αριστερά ο Γελαδάρης. Στο κέντρο οι δυο στόπερ θα είναι ο Τριποτσέρης με τον Μαραγκό.

Ντιέ και Ενσαλίβα θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Στα πλάγια ο Ντος Σάντος και ο Μοκάκε. Αν παίξει 4-4-2 τότε ο Μοκάκε θα είναι κοντά στο Χλωρό με τον Μπρατσιάνι να παίζει στα πλάγια.

Ο Μπρατσιάνι οπότε θα παίξει είτε πλάγιος, είτε στον κάθετο άξονα, μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ και πίσω από τον Χλωρό.

Ο Χλωρός θα είναι ο βασικός επιθετικός, εκτός αν ο Βασιλακάκης προτιμήσει κάτι διαφορετικό.

Δύσκολα όμως γιατί ο Μιγιάτοβιτς είναι φανερά ανέτοιμος. Αν αλλάξει κάτι, τότε θα δούμε στην ενδεκάδα τον Ποσίνκοβιτς. Υπολογίζονται ακόμη οι: Σουλογάνης, Πλιάγκας, Αναστασόπουλος, Καπνόπουλος, Καλαγκάνης, Παπαγερίδης, Γαβριηλίδης, Κουμπρόγλου. Με Πακάλτση θα κριθεί σήμερα αν μπει στην αποστολή.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΟΚ έχει να χάσει από το πρώτο παιχνίδι στο Βόλο, με τον Ολυμπιακό. Από τότε μετράει δυο εντός έδρας ισοπαλίες και δυο εκτός έδρας νίκες.

Από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες με Ηρακλή και Καλλονή. Φαίνεται ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ανδρέας Πάτσης έριξε την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ μετά από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

*Σε εξέλιξη οι εκδρομές ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδρομές της ΛΦΚ και του ΣΦΑΟΚ.

Η τιμή συμμετοχής και για τις δύο εκδρομές είναι 20 ευρώ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση είναι στις 9 το πρωί της Κυριακής από την κεντρική πλατεία. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κρίνουν να πάει ένα η δυο λεωφορεία στη Θεσσαλική πόλη. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 περιμένει η ΛΦΚ δηλώσεις για να δει τι ακριβώς θα κάνει.

*Την Τετάρτη Κύπελλο με Τηλυκράτη

Ο ΑΟΚ θα παίξει για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη στις 14. 30 εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Το ματς έχει οριστεί να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

Η ομάδα της Λευκάδας αγωνίζεται στη Γ` Εθνική.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης