μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

 μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Ενίσχυση Κτηνιατρικής υπηρεσίας ως το τέλος του έτους

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη με την οποία ενισχύεται με ειδικό επιστημονική προσωπικό η Κτηνιατρική υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας. Οι κτηνίατροι θα έρχονται στην Καβάλα από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Ξάνθης και της Δράμας. Όπως μάλιστα αποφασίζει ο κ. Παυλίδης η ενίσχυση της Κτηνιατρικής Καβάλας θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, ως το τέλος του έτους! Αρκεί αυτό το επιπλέον προσωπικό να είναι αρκετό ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υποχρεώσεις της υπηρεσίας της Καβάλας. Η απόφαση του κ. Παυλίδη αναφέρει:

Αποφασίζουμε την μετακίνηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Γεωτεχνικών,

ειδικότητας Κτηνιάτρων, των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης και Δράμας, στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, για δράσεις που αφορούν: Στην διενέργεια ελέγχων στην παραγωγή , επεξεργασία και διάθεση προϊόντων ζωικής προέλευσης. Στην υλοποίηση όλων των προγραμμάτων και απαιτούμενων κτηνιατρικών ελέγχων για την προστασία της υγείας και της ευζωίας των ζώων και την εξάλειψη όλων των επιζωοτικών

νοσημάτων ή των νοσημάτων που μεταδίδονται στον άνθρωπο(ζωοανθρωπονόσοι). Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της αρμόδιας Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, οι οποίες και χρήζουν αντιμετώπισης. Η συνδρομή των ΠΕ Ξάνθης και Δράμας, μέσω της διάθεσης ειδικού επιστημονικού προσωπικού με

την διαδικασία της ημερήσιας μετακίνησης έχει ως εξής: Ι. Για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Α) Από την Π.Ε Ξάνθης ένας κτηνίατρος θα μετακινηθεί για την κάλυψη των αναγκών των σφαγείων της ΚΡΕΚΑ Α.Ε, κατά τις ημέρες: Πέμπτη 2/4/2015, Σάββατο 4/04/2015, Μ. Δευτέρα 06/08/2015 και Μ. Τετάρτη 08/04/2015. Β) Από την Π.Ε Δράμας ένας κτηνίατρος θα μετακινηθεί για την κάλυψη των αναγκών των σφαγείων «Διονύσης Σαρμαζανίδης Α.Ε» κατά τις ημέρες: Σάββατο 04/04/2015, Μ. Δευτέρα 06/08/2015 και Μ. Τετάρτη 08/04/2015.

ΙΙ. Για την περίοδο από 14/04/2015 έως και 31/12/2015 ΠΕ Ξάνθης. Η ΠΕ Ξάνθης θα μεριμνήσει για την μετακίνηση δύο (2) ατόμων ειδικότητας Π.Ε Γεωτεχνικών/Κτηνιάτρων κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη και εντός του ωραρίου. Η ΠΕ Δράμας θα μεριμνήσει για την μετακίνηση δύο (2) ατόμων ειδικότητας Π.Ε Γεωτεχνικών/Κτηνιάτρων κατά τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή και εντός του ωραρίου. Οι μετακινήσεις των ανωτέρω υπαλλήλων θα διενεργούνται με υπηρεσιακά αυτοκίνητα, τα οποία θα διαθέτουν οι συνεργαζόμενες ΠΕ και θα βαρύνουν τον οικείο τους προϋπολογισμό. Για την εξασφάλιση της συνέχειας του έργου του μετακινούμενου προσωπικού και την καλύτερη αξιοποίησή του , ο κάθε μετακινούμενος υπάλληλος θα μεταβαίνει στην Π.Ε Καβάλας για χρονική διάρκεια ενός μηνός και στην συνέχεια θα αντικαθίσταται από άλλον. Η μέριμνα για την παροχή του προσωπικού που θα διατίθεται για την υποστήριξη των δράσεων, είναι αποκλειστική ευθύνη των προϊσταμένων των Δ/νσεων των ΠΕ που έχουν επιλεγεί και θα γίνεται σε συνεργασία με την ΔΑΟΚ της Π.Ε Καβάλας. Το χρονικό διάστημα για το οποίο οι ΠΕ Ξάνθης και Δράμας θα συνδράμουν προς την ΠΕ Καβάλας, με το ανάλογο επιστημονικό προσωπικό, ορίζεται μέχρι τις 31/12/2015.

 

Σχολικές εκδρομές

Την Παρασκευή τα σχολεία διέκοψαν τη λειτουργία τους για 15 ημέρες λόγω της εορτής του Πάσχα. Αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα θα υπάρξουν πολλές εκδρομές. Μετά το τέλος των οποίων αρχίζουν οι πάσης φύσεως εξετάσεις. Σύμφωνα με τις αποφάσεις των σχολείων έγιναν ή θα γίνουν οι ακόλουθες ημερήσιες (οι περισσότερες) εκδρομές: Θα έρθουν στην Καβάλα μαθητές της Σταυρούπολης Ξάνθης για να επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας θα επισκεφθούν τόσο τη Καβάλα όσο και τη Ξάνθη.

Οι εκδρομές των μαθητών των σχολείων του Νομου μας είναι ημερήσιες, περιγράφονται ως ακολούθως: Μαθητές του 4ου Γυμνασίου στη Βεργίνα, μαθητές του 6ου Γυμνασίου στην καθολική εκκλησία της πόλης, μαθητές του 4ου Γυμνασίου στη Θάσο, του 1ου ΕΠΑΛ Χρυσούπολης στο ΤΕΙ, του Γυμνασίου Λιμεναρίων στη Βουλή, μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή τη Θεσσαλονίκη για το πανελλήνιο μαθητικό φεστιβάλ ραδιοφώνου, μαθητές του 1ου Γυμνασίου θα επισκεφθούν το Μουσείο Καπνού και το αρχαιολογικό μουσείο, μαθητές του 4ου Γυμνασίου θα επισκεφθούν το μουσείο του Μωχάμετ Άλι και τέλος μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο Καβάλας.

 

Ασθενοφόρα

Και η προμηθεύτρια εταιρία (Μερσεντές) ασχολήθηκε με την παράδοση των 21 νέων ασθενοφόρων στην 4η ΥΠΕ, την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε: Είκοσι ένα νέα, πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα Sprinter 313 cdi παραδόθηκαν από την Mercedes-Benz Ελλάς στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, για την κάλυψη των αναγκών στα δέκα τρία Κέντρα Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Η Mercedes-Benz Ελλάς παρέδωσε τα 21 οχήματα εντός τριών μηνών, παρ’ όλο που ο συμβατικός χρόνος παράδοσης βάσει συμβάσεως ήταν έξι μήνες.Τα οχήματα θα καλύψουν ανάγκες  και τις ελλείψεις στον τομέα της διακομιδής των ασθενών στην ευρύτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα βασικά οχήματα διασκευάστηκαν στην Ελλάδα από την ΜΑΝΤΟΣ ΑΒΕΕ, σύμφωνα με τα τελευταία, αυστηρότατα, ποιοτικά πρότυπα της Ε.Ε. (ΕΝ 1789) που διέπουν την κατασκευή ασθενοφόρων οχημάτων. Τα οχήματα διαθέτουν πλήρη ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευής διεθνών οίκων με μεγάλη παράδοση και εμπειρία στο χώρο. Παρούσα στην τελετή παράδοσης ήταν η Διευθύντρια Πωλήσεων Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.  μαζί με ενδεκαμελή ομάδα και φρόντισε για την άρτια παράδοση και την πλήρη επεξήγηση των λειτουργιών των οχημάτων στα αρμόδια τεχνικά κλιμάκια και τους αρμόδιους της Περιφέρειας.

 

Τηλεόραση στο Βόρειο Αιγαίο

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Νότης Μηταράκης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τα μπλεγμένα τηλεοπτικά δεδομένα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Αλλιώς είναι η διοικητική διαίρεση της χώρας κι αλλιώς ο χάρτης, σύμφωνα με τον οποίο οι τηλεοπτικοί σταθμοί της περιοχής εκπέμπουν το σήμα τους. Η ερώτηση που αφορά και την Digea δεν απαντήθηκε επί του παρόντος. Σα να λέμε η Θάσος ενώ ανήκει στον Ν. Καβάλας δεν μπορεί να δει σταθμούς της Καβάλας και της ΑΜΘ. Βλέπει σταθμούς άλλης περιφέρειας!

Η ερώτηση Μηταράκη αναφέρει τα ακόλουθα: Ερώτηση του κ. Νότη Μηταράκη, Βουλευτή Χίου, προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ. Γεώργιο Σταθάκη & Επικρατείας, κ. Νικόλαο Παππά σχετικά με το χάρτη της Ψηφιακής Τηλεόρασης στο Βόρειο Αιγαίο. Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ως γνωρίζετε, αποτελείται από τις Π.Ε. Λέσβου (Μυτιλήνη & Λήμνος), Χίου (Χίος, Ψαρά, Οινούσσες) & Σάμου (Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι). Όμως, τηλεοπτικά, η μεν Π.Ε. Σάμου δεν λαμβάνει, μέσω DIGEA, τηλεοπτικό σήμα των Περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών Λέσβου & Χίου, ο δε τηλεοπτικός σταθμός Σάμου δεν εκπέμπει στην Λέσβο & στη Χίο αλλά στα Δωδεκάνησα. Δηλαδή ο χάρτης της DIGEA δεν συμπίπτει με την διοικητική διαίρεση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με αποτέλεσμα την ελλιπή πληροφόρηση των πολιτών για τα τεκταινόμενα στη εν λόγω περιφέρεια. Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί: Θα προβούν στην διόρθωση του τηλεοπτικού χάρτη, ώστε οι κάτοικοι όλων των νήσων του Βορείου Αιγαίου να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα όλων των περιφερειακών σταθμών του Βορείου Αιγαίου;

 

Ταξίδι στην Ταϊβάν

Αποσκευές για την μακρινή Ταιβάν θα ετοιμάσει αμέσως μετά το Πάσχα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όπως διαβάζουμε στα πρακτικά της Βουλής το ταξίδι του έχει και κοινοβουλευτικό χαρακτήρα: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος ζητεί άδεια από τις 15 έως τις 21 Απριλίου προκειμένου να μεταβεί στην Ταϊβάν για ιδιωτική επίσκεψη, μετά από πρόσκληση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στη χώρα μας.

Η Βουλή εγκρίνει; ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα. ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Μπαλάφας): Η Βουλή ενέκρινε τη ζητηθείσα άδεια».

 

Με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί θα επανέλθουμε σήμερα στα θέματα της Καβάλας που επί νέας κυβερνήσεως είτε αργούν, είτε παραμένουν «παγωμένα». Παρά το ότι η Κυβέρνηση είναι πρόσφατη, με πρώτη της προτεραιότητα τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, πιστεύαμε ότι οι τοπικές διεκδικήσεις θα είχαν καλύτερη πορεία. Θα υπήρχαν ουσιαστικά κι ευχάριστα γεγονότα ώστε ο τόπος της ζωής μας (όπως θα έλεγε κι ο Μάκης Παπαδόπουλος) να μπορεί να ελπίζει σε αλλαγές προς το καλύτερο.

 

Η Καβάλα έχει τα δικά της. Πολλά από τα οποία δεν έχουν ούτε άμεση, ούτε έμμεση σχέση με το βασικό διακύβευμα. Τη συζήτηση με τους δανειστές ώστε η νέα συμφωνία μαζί τους να μην είναι μια από τα ίδια. Η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση αργεί, η Καβάλα πόσο μπορεί να περιμένει; Κυρίως οι κυβερνητικοί βουλευτές αλλά κι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων κρατούν –σε σχέση με τις τοπικές ανάγκες- στάση αναμονής. Λάθος.Έστω κι έτσι πρέπει η πόλη, ο Νομός της Καβάλας να κάνει αισθητή τη παρουσία του στην Αθήνα.

 

Δεν διαφεύγει της προσοχής μας ότι την ίδια περίοδο της στασιμότητας στις μακροχρόνιες και δίκαιες διεκδικήσεις των Καβαλιωτών ανακύπτουν διάφορα έκτακτα θέματα. Κι αυτά μετά κόπων και βασάνων τα διαχειριζόμαστε. Άλλοτε τα λύνουμε, άλλοτε όχι. Εννοούμε τα πλημμυρισμένα Τενάγη, την κατολίσθηση στην Παράκαμψη, ακόμη και το οικονομικό πρόβλημα του Πουλίδειου Γηροκομείου.

 

Ας θυμηθούμε τι δεν έγινε αυτό το διάστημα. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, η στασιμότητα προϋπήρχε. Πιστέψαμε ότι η αλλαγή Κυβέρνησης θα βοηθούσε ώστε να ξεκολλήσουμε εκκρεμότητες ετών. Κάτι που έως τώρα δεν έγινε. Δεν έγινε τίποτα με το παλιό Νοσοκομείο. Πιο πρόσφατη εξέλιξη η υπόσχεση του Άδωνι Γεωργιάδη που τον Απρίλιο του 2014 το είχε επισκεφθεί. Δεν έγινε τίποτα με την όδευση του ΤΑΡ. Σε λίγο θα συμπληρωθεί μήνας από την υπόσχεση Λαφαζάνη ότι θα οργανώσει σύσκεψη παρουσία και της κατασκευάστριας εταιρίας. Δεν έγινε τίποτα με την ώριμη από την προηγούμενη κυβέρνηση κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

 

Ας ανοίξουμε μια παρένθεση. Ακούμε ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα πέσουν στη θάλασσα – στο κεντρικό λιμάνι- οι πρώτες πλωτές εξέδρες. Αυτή θα είναι μια θετική εξέλιξη αν και το συγκεκριμένο έργο έχει συνολική καθυστέρηση περίπου 12 μηνών. Ας γίνει τώρα. Θα γίνει; Πολλές φορές γίναμε δέκτες μιας τέτοιας ανεπίσημης πληροφορίας. Τις προηγούμενες φορές κάτι απρόοπτο ανέκυψε κι οι εξέδρες έμεναν στην αποθήκη.

 

Όταν άλλαξε η Κυβέρνηση συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας που ιεράρχησε τα μεγάλα θέματα, τα συζήτησε κι όρισε συγκεκριμένο κατάλογο υποθέσεων για τις οποίες θα απευθύνονταν στους νέους Υπουργούς. Δεν υπήρξε καμία συνέχεια. Η Δήμαρχος συνεργάζεται με τους κυβερνητικούς βουλευτές αλλά η συνεργασία δεν έφτασε ως τώρα στην ουσία. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δια του Θόδωρου Μαρκόπουλου «μπαινοβγαίνει» συχνά στα Υπουργεία. Ο κ. Παυλίδης το ίδιο. Κι αυτοί ωστόσο δεν έχουν συγκεκριμένα νέα να μας πουν.

 

Τώρα που ο Χειμώνας τελειώνει, τώρα που η προσαρμογή των νέων υπουργών έχει ολοκληρωθεί, τώρα που οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν σε υπουργούς- αναπληρωτές- υφυπουργούς, τώρα είναι η ώρα της Καβάλας. Οργανωμένα, ενωτικά και συγκεκριμένα. Για όλα αυτά που είναι μόνο δικά μας προβλήματα. Για όλα όσα έπρεπε να γίνουν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις μα δεν έγιναν ποτέ.

 

Πρόσφατα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διέκοψε τα επιπλέον δρομολόγια από και προς το Παληό λόγω μικρού αριθμού επιβατών. Όπως ακούμε ίδια μικρή είναι η κίνηση στα βραδινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ από και προς το νέο Νοσοκομείο. «Σε ένα Νοσοκομείο με τόσους εργαζόμενους οι επιβάτες το βράδυ είναι ελάχιστοι» μας πληροφορεί εκπρόσωπος της επιχείρησης. Προς το παρόν το δρομολόγιο συνεχίζεται και θα συνεχιστεί κι άλλο.

 

Μεθαύριο πραγματοποιείται γενική συνέλευση των γονέων των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου. Στην είσοδο του ωδείου υπάρχει σχετική ανακοίνωση πρόσκληση. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι θα συζητηθεί και το θέμα της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Κρίσιμο ωστόσο σημείο είναι πόσοι γονείς θα προσέλθουν στην συνέλευση.

 

Σήμερα ταξιδεύουν στην Αθήνα οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποχρεώσεις τους στη Βουλή συνεχίζονται έως και τη Μεγάλη Πέμπτη. Νομοσχέδια κι επιτροπές «γεμίζουν» τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Αρχικά οι υποχρεώσεις τους ήταν περιορισμένες, τώρα «θα βλέπουμε την Καβάλα με το κιάλι» λένε και οι 3 μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

 

Διοικητές Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα (όχι πολλοί) παραιτήθηκαν ήδη. Η αποδοχή της παραίτησης τους δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Χρήστος Κοπατσάρης δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Περιμένει είτε τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, είτε να λήξει η θητεία του. Αυτό το τελευταίο αργεί.

 

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα έγινε δεκτή η παραίτηση της Αλεξάνδρας Τσανάκα από μέλος της κυκλοφοριακής επιτροπής. Η παράταξη του Άρη Βέρρου πρότεινε κι έγινε δεκτό, ο αντικαταστάτης της να είναι ο Δημήτρης Δελησταμάτης.

 

Χθες πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την γραμματεία της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Καβάλας. Οι υποψήφιοι –μιας κι ουσιαστικά οι εκλογές επαναλήφθηκαν- ήταν τουλάχιστον 3 λιγότεροι σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία. Πάντως το κλίμα στη διαδικασία ήταν ήρεμο, δεν υπήρξαν καθόλου προβλήματα.

 

Η Εγνατία Οδός διαβεβαιώνει ότι δεν ξέχασε την κατολίσθηση στην Παράκαμψη Καβάλας, σύντομα υποστηρίζει θα γίνει έργο οριστικής επίλυσης του προβλήματος. Προς αυτή τη κατεύθυνση -αναφέρει- είναι το ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο σημείο της κατολίσθησης ήταν ο μελετητής.

 

Στο μεταξύ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ταστσόγλου επιστρέφει στους αγώνες δρόμους από τους οποίους λόγω προεκλογικής δραστηριότητας απουσίαζε. Η ανάρτηση του το Σάββατο στο Facebook τα λέει όλα: « Καλησπέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη! Βρίσκομαι στο διαμέρισμα του γιου μου όπου και ξεκουράζομαι για να συμμετάσχω αύριο στον διεθνή μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος ,με αφετηρία την Πέλλα και τερματισμό τον Λευκό Πύργο! Βέβαια δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου λόγω πολιτικών δραστηριοτήτων, ενδεικτικό της αγωνιστικής κατάστασης είναι ότι από τον Νοέμβριο του 14 έχω τρέξει μόλις τέσσερις φορές! Ωστόσο αισιοδοξώ ότι θα τερματίσω και μάλιστα αξιοπρεπώς παρά την ακατάλληλη φυσική μου κατάστασης…Άλλωστε ποτέ δεν έχω κάνει κανονική προετοιμασία για αγώνα μαραθωνίου».

 

Μας πλησιάζουν οι λαθρομετανάστες. Μέχρι τώρα «προτιμούσαν» Μυτιλήνη, Χίο κτλ. Πρόσφατα εντοπίστηκαν και στη Σαμοθράκη. Λέτε να εμφανιστούν και στη Θάσο; Η ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου αναφέρει: «Τριάντα (30) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες Παρασκευής, στην περιοχή ”ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” ν. Σαμοθράκης, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης