• 6 Μαΐου 2024,

Μικρή αλλά αξιοπρεπής Philoxenia

 Μικρή αλλά αξιοπρεπής Philoxenia

Ολοκληρώθηκε χθες η 28η έκθεση Philoxenia. Μία έκθεση για τον τουρισμό, για τους επαγγελματίες του τουρισμού και για το κοινό. Η έκθεση φέτος ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Ήταν μεν μικρή, αλλά ιδιαίτερα αξιοπρεπής, που συγκέντρωση πολύ κόσμο, επαγγελματίες του τουρισμού.

Το εντυπωσιακότερο ίσως περίπτερο ήταν αυτό της Τουρκίας. Στη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συνέδρια, ημερίδες, πέρασε απ΄ όλα τα περίπτερα υπουργός πολιτισμού, κα Κεφαλογιάννη, ενώ αρκετές μέρες ήταν στην έκθεση και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ.

Το περίπτερο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η Καβάλα ξεχώριζε. Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από τους Δήμους του νομού, προβλήθηκαν τοπικά προϊόντα. Ξενοδόχοι του Νομού Καβάλας είχανε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διάφορες επαφές, ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου.

Στο περίπτερο της Καβάλας πραβρέθηκαν και την Πέμπτη και το Σάββατο ο αντιπεριφερειάρχης Αρχ. Γρανάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Παπακοσμάς. Ήταν όμως εκεί κι ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χριστοδουλίδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης