• 25 Απριλίου 2024,

Νέο πρόβλημα από την μείωση των δρομολογίων

 Νέο πρόβλημα από την μείωση των δρομολογίων

Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού Γιώργος Γερομάρκος παρενέβη στο θέμα των δρομολογίων των φέρυ μπωτ από Καβάλα προς Πρίνο, όπως επίσης και τον εξίσου μειωμένων δρομολογίων από Κεραμωτή για Λιμένα Θάσου.

Αιτία οι διαμαρτυρίες μικροπωλητών που δεν προλαβαίνουν κάθε Δευτέρα να βρίσκονται έγκαιρα στη Λαϊκή αγορά του Πρίνου. Ο Γ. Γερομάρκος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που ανακύπτουν και απηύθυνε επιστολή προς τις δύο ναυτιλιακές εταιρίες (την εταιρία του κ. Νιτσόπουλου και την ΑΝΕΘ). Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε ότι η αλλαγή ώρας στο πρωϊνό δρομολόγιο από Κεραμωτή προς Λιμένα Θάσου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους επαγγελματίες πωλητές της λαϊκής αγοράς Θάσου όπου χρησιμοποιούν τη γραμμή Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου κάθε Δευτέρα πρωί.

Ενημερωτικά τίθεται σοβαρό θέμα ανταπόκρισης των πωλητών διότι δεν προλαβαίνουν να είναι έγκαιρα στη λαϊκή αγορά του Πρίνου και να πωλήσουν τα προϊόντα τους οπότε τίθεται θέμα σοβαρό λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Θάσου.

Συνεκτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί θα θέλαμε να εκτιμήσετε και να ανταποκριθείτε ώστε το πρώτο δρομολόγιο έστω μόνο για κάθε Δευτέρα της γραμμής Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου να γίνεται το αργότερο στις 7.00 π.μ. ώστε να έχουν τη δυνατότητα έγκαιρης μεταφοράς των προϊόντων οι πωλητές της λαϊκής αγοράς Πρίνου Θάσου.

Παρακαλώ για τη δική σας θετική παρέμβαση προκειμένου να αποφευχθούν αντιδράσεις και προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πρίνου Θάσου καθώς και τη δική μας ενημέρωση επί του αιτήματος».

 

Διαβάστε επίσης