Νίκη Βόλου- ΑΟΚ 3-0: Φάνηκαν οι απουσίες, έχασε δίκαια.

 Νίκη Βόλου- ΑΟΚ 3-0: Φάνηκαν οι απουσίες, έχασε δίκαια.

Βόλος(Ανταπόκριση)

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Με πολλές απουσίες ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ από γκολ που προήλθε από σοβαρό λάθος του Ρεβυθόπουλου και τα πράγματα έγιναν πιο γρήγορα. Χωρίς πολλές λύσεις ήταν δύσκολο να αντιδράσει.

Είχε μερικές καλές στιγμές αλλά η Νίκη Βόλου χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, κατάφερε να πετύχει το 2-0 στο 57` και εκεί όλα τελειώσανε.

Σε γενικές γραμμές με τις ελλείψεις που πήγε ο ΑΟΚ στο Βόλο, ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι. Η Νίκη κέρδισε χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου. Δεξιά στην άμυνα τον Ρεβυθόπουλο και αριστερά τον Παπαργυρίου. Δυο κεντρικούς αμυντικούς τον Χόρτσα και τον Βαλεριάνο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δυο ανασταλτικοί ο Μαυρίδης και ο Κουρέλλας. Ο Καρλόπουλος ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πλάγια δεξιά και αριστερά ο Παπαδόπουλος και ο Καζαντζίδης. Στην επίθεση στη θέση του φορ, ο Καπνίδης.

Το φιλμ του αγώνα

6 `Κίτρινη κάρτα ο Μπιτσάκος

9` Ο Τζιώρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ρεβυθόπουλου, έκλεψε τη μπάλα, πέρασε τον Γιαννίκογλου και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

14` Σουτ του Ισαάκ, η μπάλα άουτ.

18` Τετ α τετ του Καπνίδη, προλαβαίνει ο Αποστολίδης και μπλοκάρει.

32` Σουτ του Ισαάκ, εξαιρετική απόκρουση του Γιαννίκογλου. Η φάση ξεκίνησε από ατομική ενέργεια και πάσα του Ανιέτε.

33` Κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος.

39` Σουτ του Μπιτσάκου, η μπάλα άουτ.

40` Σουτ του Ισαάκ, μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου.

45` Σέντρα Ζουλιώτη, κεφαλιά του Τζιώρα, μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου.

51` Κίτρινη κάρτα ο Γιώτας.

52` Εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου, η μπάλα άουτ.

57` Από σέντρα του Γέσιτς, ο Ζουλιώτης πραγματοποιεί το 2-0.

60` Σέντρα του Ανιέτε, δεν προλαβαίνουν τη μπάλα, ο Τζιώρας, ο Σοϊλέδης και ο Μανουσάκης.

65` Κίτρινη κάρτα ο Καρλόπουλος.

66` Κεφαλιά του Καπνίδη, δε βρίσκει στόχο.

67` Σουτ του Ρονκάτο, η μπάλα άουτ.

78` Σέντρα του Σοϊλέδη, με κεφαλιά ο Τζιώρας το 3-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Γκότοβος, Μπιτσάκος, Ισαάκ 58` Ρονκάτο, Μανουσάκης 72` Σουλίδης, Γέσιτς 84` Τσουκάνης, Ανιέτε, Τζιώρας.

ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Χόρτσας, Βαλεριάνος, Παπαργυρίου 46` Πάλλας, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Κουρέλλας, Καπνίδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος.

 

*Δηλώσεις προπονητών

*Μιχάλης Ιορδανίδης: «Παίξανε δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά είχαμε καλή απόδοση στο Α` μέρος. Φαινόταν ότι οι παίκτες μου, πιστεύουν σ` ένα καλό αποτέλεσμα, στο β` μέρος. Στη διάρκεια όμως του δευτέρου ημιχρόνου η Νίκη Βόλου έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Περίμενα περισσότερα από τους παίκτες μου, στην επανάληψη. Συνεχίζουμε τον αγώνα της επιβίωσης. Μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μέσα στη Δόξα Δράμας, όπου θα έχουμε 4 επιστροφές και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

*Βοσνιάδης: Ήθελα καλύτερη απόδοση!

«Μία νίκη που μας ξαναφέρνει στη δεύτερη θέση και ηρεμεί την κατάσταση της προηγούμενης εβδομάδος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε φρεσκάδα δεν είχαμε διάθεση. Ποιοτικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν όχι αυτοί που θέλαμε. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και όχι να πετάμε αναγνωριστικά δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα. Αυτό προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να γνωριστούμε καλύτερα με τους παίκτες και να βγάζουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Μετά από υποδείξεις που έγιναν στο ημίχρονο και τις αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα, έδειχνε η ομάδα να τρέχει λίγο καλύτερα. Πετύχαμε και τα δύο γκολ στο δεύτερο, αλλά λέω και πάλι ότι ήθελα καλύτερη απόδοση και θα το συζητήσω και με τους ποδοσφαιριστές. Τα λίγα δεν φτάνουν. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε ως στόχο την αλλαγή κατηγορίας. Πιστεύω με τον χρόνο και με την έναρξη των μπαράζ να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε στα ίσια πράγματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μετά από μία ήττα ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα και δεν την άγχωσε. Εχουμε ανάγκη τον κόσμο, μας δίνει δυναμική, πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη δυναμική και τον θέλουμε κοντά μας. Να μπούμε στα πλέι οφ συσπειρωμένοι.

Θα διορθώσουμε τα λάθη, αλλά κάποια στιγμή η Νίκη θα πρέπει να δείξει σταθερότητα και να πάρει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τα στάνταρ είναι πιο ψηλά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα με τις εξάρσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια»

 

*Αποτελέσματα

Βατανιακός- Εθνικός Γαζώρου 0-0

Ηρακλής- Τύρναβος 0-1

Νίκη Βόλου- ΑΟΚ 3-0

Ζάκυνθος- Δόξα Δράμας 3-0

Αναγέννηση Καρδίτσας- Απόλλων 1926 1-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Πιερικός 0-3

Σήμερα Αιγινιακός- Κέρκυρα

 

Bαθμολογία

Κέρκυρα 47 36-13

Νίκη Βόλου 41 35-12

Ηρακλής 39 30-15

Αιγινιακός 37 33-13

Καρδίτσα 37 21-13

Εθνικός Γαζώρου 32 19-15

Ζάκυνθός 31 22-24

Απόλλων 1926 30 26-25

Τύρναβος 29 18-19

Πιερικός 20 15-30

Δόξα Δράμας 18 10-25

ΑΟΚ 17 15-32

Βατανιακός 14 13-35

Αναγέννηση Γιαννιτσών 12 13-35

 

Διαβάστε επίσης