• 13 Μαΐου 2024,

Eνωση: Μετά τον Γαλάνη, φέρνει ξένο παίκτη

 Eνωση: Μετά τον Γαλάνη, φέρνει ξένο παίκτη

Η Ενωση πλέον προετοιμάζεται με νέο προπονητή το Δημήτρη Γαλάνη για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Είναι ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι έως τώρα. Αυτό προκύπτει μετά τις 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει η ομάδα, στο πρωτάθλημα. Ο Γαλάνης έχει όλο το υλικό στη διάθεση του.

Με γεμάτο οπλοστάσιο η Ενωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αποφασισμένη για την πρώτη νίκη.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα. Το βάρος στις δυο πρώτες ημέρες προπόνησης έπεσε στην άμυνα. Εκεί όπου η φετινή Ενωση δείχνει χτυπητές αδυναμίες.

Ο Νίκος Στυλιανού συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.

*Προσωπική επιλογή του Παπακωνσταντίνου

Ο Δημήτρης Γαλάνης αποτέλεσε μια προσωπική επιλογή του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου για τη θέση του προπονητή.

Η επιλογή του σαφώς προκάλεσε μια μεγάλη έκπληξη.

Οι περισσότεροι όταν ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Χουγκάζ, περίμεναν ένα άλλο όνομα. Ο Βασίλης Φραγκιάς σύμφωνα με φήμες φαινόταν ο επικρατέστερος. Τελικά μέσα σε λίγη ώρα, ανατράπηκαν τα πάντα. Ο Παπακωνσταντίνου συνεργάστηκε με το Γαλάνη την περίοδο 2007-2008. Ηταν μια εντελώς διαφορετική εποχή. Τότε η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ` Εθνική και τελικά δεν τα είχε καταφέρει να αλλάξει κατηγορία. Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το ρίσκο είναι μεγάλο και ο πρόεδρος πήρε επάνω του, όλη την ευθύνη. Παρέδωσε τα ηνία της ομάδας σε έναν ακόμη νέο προπονητή. Μετά τον Πρίφτη και το σύντομο πέρασμα του Χουγκάζ, ήρθε η ώρα του Γαλάνη. Ο Παπακωνσταντίνου συνεχίζει μια φιλοσοφία που έχει χτίσει την τελευταία τριετία με νέους, φιλόδοξους προπονητές.

Παράλληλα όμως η επιλογή δείχνει ότι δεν είναι καιρός για… ανοίγματα. Είναι γνωστό ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι πολύ δύσκολα. Οπότε ένας φτασμένος προπονητής θα κόστιζε πολλά χρήματα παραπάνω. Είναι γνωστό ότι ο Παπακωνσταντίνου σηκώνει το βάρος, οπότε αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Οι βοήθειες που έχει είναι ελάχιστες.

Πάντως υπάρχει πίστη στους κύκλους της ομάδας, ότι με Γαλάνη θα γίνει μια νέα αρχή. Η συνέχεια επί της σκηνής.

*Έρχεται ξένος παίκτης

Στο ρόστερ της Ενωσης θα προστεθεί και ένας νέος ξένος παίκτης, που ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του Νάναλι, αλλά σε άλλη θέση.

Δε θα είναι σε καμία περίπτωση περιφερειακός, αφού η ομάδα εκεί έχει ενισχυθεί με Γκράντι- Γκαγκαλούδη.

Θα αγωνίζεται στη θέση 4. Εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις και μέχρι αύριο το θέμα θα έχει οριστική κατάληξη. Ο παίκτης που θα έρθει θα είναι δύσκολο να προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αν υπάρχει καλός βαθμός ετοιμότητας και τρέξει η ομάδα, πολύ γρήγορα για το δελτίο.

Τ. Π

 

 

 

Διαβάστε επίσης