Ξεχειμωνιάσαμε με ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

 Ξεχειμωνιάσαμε με ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Πάντως είναι αλήθεια οτι η Ελλάδα ξεχειμώνιασε φέτος με το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, με το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ που χτύπησε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των ραγδαίων εξελίξεων την κορυφή στο TOP 10 της επικαιρότητας και βέβαια με τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Και αναφέρομαι ιδιαίτερα στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που έδωσε την αφορμή κυρίως τα ηλεκτρονικά μέσα να ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με την ζωή του Παντέλου αλλά και τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας νύχτας φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες απο την προσωπική ζωή του λαϊκού τραγουδιστή που δεν αφορούν κανένα και αναπαράγονται για λόγους αναγνωσιμότητας.

Αφήστε ρε κάφροι επιτέλους την οικογένεια να κλάψει τον άνθρωπο της.

Έφυγε ο Παντελίδης με τον τρόπο ΄που έφυγε και μας γράφουν σήμερα οτι το μοιραίο βράδυ προσπάθησε να έρθει και πάλι κοντά με την 20χρονη φοιτήτρια – συνεπιβάτη το μοιραίο πρωϊνό, με την οποία είχε δεσμό και τον τελευταίο καιρό είχανε απομακρυνθεί γιατί όπως όλα τα νέα ζευγάρια είχανε κάποιες διαφωνίες.

Και είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο ;

Δηλαδή ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !
Μας γράφουν καθημερινά λεπτομέρεις για την ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ για το ραντεβού του Παντελίδη πριν το ατύχημα και ένα σωρό άλλα που δεν αφορούν κανένα.

Μέχρι και φωτογραφίες απο τα παιδικά του χρόνια επιστρατείσανε προκειμένου να προσελκύσουν αναγνώστες.

Τα πρώτα γενέθλια του Παντελή , η πρώτη πιπίλα του Παντελή, η πρώτη κιθάρα του Παντελή.

Ρε λεβέντες σεβαστείτε το πένθος της οικογένειας και μαζευτείτε λίγο.

Φτάνει όχι άλλο κάρβουνο !

Ορεξάτος εργολάβος που έχει αναλάβει την ανάπλαση της Βενιζέλου μετά την μονοδρόμηση τους αφού τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά και Κυριακές !

Αν συνεχιστούν οι ρυθμοί αυτοί είναι σχεδόν οτι το έργο θα τελειώσει μέσα στο αρχικό του χρονοδιάγραμμα και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Φεύγουν οι αγρότες απο τους δρόμους ΄και επιλέγουνν άλλους τρόπους διαμαρτυρίας και ας φωνάζουν κάποιοι οτι οι εποχικές τους υποχρεώσεις στα χωράφια είναι ο κύριος λόγος που φεύγουν απο τα μπλόκα και ανοίγουν τους δρόμους.

Λέτε αυτό να είχε στο μυαλό του και ο ΄Τσίπρας και να έκανε υπομονή ;

Το τσίμπησε ο Ντικάμπριο το ΟΣΚΑΡ μετά απο 6 υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματάκι.

Η μάχη με την αρκούδα ήταν καθοριστική και ήταν τελικά αυτή που του έδωσε την μεγάλη νίκη.

Πάντως αν αυτά που τραβάει στην συγκεκριμένη ταινία ο ΝτιΚάμπριο τα τραβούσε ένας άνθρωπος στην πραγματικότητα θα είχε πεθάνει 57 φορές και μάλιστα στο πρώτο πεντάλεπτο.

Θέλω δηλαδή να σας πω οτι η ταινία έχει μπόλικη υπερβολή.

Μεγάλη απογοήτευση για τους φανατικούς φίλους του Σταλόνε το γεγονός οτι το οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου δεν πήγε στα δικά του χέρια.

Η απογοήτευση του Ρόκι ήταν μεγάλη αλλα δεν μπορούσε να την εκφράσει απο τα πολλά botox.

Αν τον προσέξετε στα φωτογραφικά στιγμυότυπα απο την συγκεκριμένη βραδιά θα καταλάβετε τι λέω.

Ανέκφραστος λόγω πρηξήματος.

Τέλος έκπληξη προκάλεσε το γεγονός οτι ο Λεονάρντο στον  σύντομο λόγο του μετά την απονομή του χρυσού αγαλματιδίου δεν ευχαρίστησε την μαμά του !

Ο Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου και είπε μεταξύ άλλων οτι προσωπική του εκτίμηση είναι οτι το κουαρτέτο θα επιστρέψει με δώρα το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη ενώ μέσα στον ίδιο μήνα θα περάσουν τα δύσκολα νομοσχέδια.

Ο Τσίπρας εφόσον γίνουν όλα αυτά βλέπει οτι το ΠΑΣΧΑ θα έρθει η Ανάσταση και της ελληνικής οικονομίας λές και θα πατήσουμε ένα κουμπί και αντί να βγεί μια χοντρή θα γεμίσει η χώρα ευρώ.

Αυτά δεν είναι τόσο απλά όσο τα έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας και βέβαια δεν θα γίνουν όλα τόσο εύκολα.

Ακόμα και στην μείωση του χρέους να φτάσουμε ,μετά απο μια πετυχημένη αξιολόγηση θα μας την δώσουν με ΜΝΗΜΟΝΙΟ αφού αυτοί δεν δίνουν τίποτα αν δεν συνοδεύεται απο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή σας ημέρα και καλό μήνα.

Σίγουρα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Παραμένουμε αισιόδοξοι και θέλουμε να διατηρήσουμε τον αυθορμητισμό μας.

Ο Μάρτης είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και αυτό απο μόνο του είναι αισιόδοξο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης