• 7 Μαΐου 2024,

Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο

 Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκαν χθες οι διήμερες κινητοποιήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο Καβάλας, μήνυμα διαμαρτυρίας και συμπαράστασης από την άλλη πλευρά προς το συνάδελφό τους, θύμα επεισοδίου πριν από λίγες ημέρες. Όπως την πρώτη μέρα, έτσι και χθες Πέμπτη, οι γιατροί απείχαν από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ειδικές περιπτώσεις ασθενών αλλά και μαθητές εξυπηρετήθηκαν κανονικά προκειμένου να μην δημιουργηθούν ειδικότερα και σοβαρά προβλήματα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καβάλας φαίνεται ότι θα είναι σε επιφυλακή, αλλά δε θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Ήδη ο συνάδελφός τους που έπεσε θύμα στο γνωστό επεισόδιο, έπαψε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας, είναι πολύ καλά στην υγεία του, κι επέστρεψε στα καθήκοντά του, εργαζόμενος σε κλινική του κοινωφελούς ιδρύματος, όπως επίσης και στα εξωτερικά ιατρεία.

Χθες απουσίαζε από το νοσοκομείο ο διοικητής αυτού, Χρήστος Κοπατσάρης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, προσκεκλημένος στη συνάντηση μαζί με άλλους διοικητές, από τον υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Εξαιτίας του περιστατικού στα εξωτερικά ιατρεία αρχές της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας με το προσωπικό της εταιρίας Σεκιούριτι, αν και είναι δύσκολο να ελεγχθεί ένα τόσο μεγάλο κτήριο με τόσο πολύ κόσμο σε καθημερινή βάση.

 

Διαβάστε επίσης