• 26 Απριλίου 2024,

Ο Διονύσης Μπεχράκης μίλησε χθες με τον Γιώργο Τσιμενίδη κι έδωσε …. υποσχέσεις

 Ο Διονύσης Μπεχράκης μίλησε χθες με τον Γιώργο Τσιμενίδη κι έδωσε …. υποσχέσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της ΒΦΛ Διονύση Μπεχράκη είχε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο εργοστάσιο Γιώργος Τσιμενίδης. Από το πρωί χθες το σωματείο αναζητούσε υπεύθυνες πληροφορίες από την διοίκηση της εταιρίας. Αυτή η επικοινωνία έγινε δυνατή χθες το απόγευμα. Τρία ήταν τα θέματα που έθεσε ο κ. Τσιμενίδης. Η παροχή φυσικού αερίου από την ΔΕΠΑ, ο πλειστηριασμός που πάλι προκαλεί η τράπεζα Αττικής, η καθυστέρηση πληρωμής μισθού στους εργαζόμενους.

Ο κ. Μπεχράκης ήταν σε γενικές γραμμές καθησυχαστικός. Για τις σχέσεις της ΒΦΛ με την ΔΕΠΑ υποστήριξε ότι ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει κι έτσι η παροχή φυσικού αερίου είναι εξασφαλισμένη. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΔΕΠΑ» φέρεται να είπε ο κ. Μπεχράκης στον Γιώργο Τσιμενίδη. Για τον πλειστηριασμό που προκαλεί τρίτη φορά η τράπεζα, ο Μπεχράκης υποστήριξε ότι ως το τέλος του μήνα που αυτός ορίστηκε θα έχει βρεθεί λύση κι έτσι θα υπάρξει νέα αναβολή. Όσο για τις πληρωμές των εργαζόμενων ο κ. Μπεχράκης είπε στον πρόεδρο του σωματείου ότι καταβάλλεται προσπάθεια αυτές να δρομολογηθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Αν και δεν δεσμεύτηκε συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί ότι η καθυστερούμενη πληρωμή θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης. Ο Γιώργος Τσιμενίδης άκουσε τον κ. Μπεχράκη και παραμένει επιφυλακτικός. Οι απαντήσεις που έλαβε δεν βοηθούν ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και κυρίως η γενικότερη ανησυχία που και για τρία θέματα υπάρχει στο εργοστάσιο αυτό το διάστημα. Λογικό είναι οι εργαζόμενοι δια του σωματείου να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση.

Στο μεταξύ χθες μια ακόμη ιστοσελίδα δημοσίευσε κείμενο με πληροφορίες σχετικά με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Τελευταία ειδικά στο διαδίκτυο υπάρχουν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο κ. Λαυρεντιάδης θα «δώσει» στις αρχές πολιτικά πρόσωπα αλλά και άλλους επιχειρηματίες. Αυτή η έκβαση των πραγμάτων δεν επιβεβαιώνεται, κυκλοφορεί διαρκώς στο ίντερνετ μέσω κειμένων που όμως ελέγχονται για την εγκυρότητα τους. Κατά το τυπικό, εκκρεμεί πάντα το αίτημα Λαυρεντιάδη για αποφυλάκιση του λόγω προβλημάτων με την υγεία του.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης