• 12 Μαΐου 2024,

Ο Ερασιτέχνης ανησυχεί για την πορεία της ομάδας – Έπιασε δουλειά χθες το πρωί ο Μαραντάς

 Ο Ερασιτέχνης ανησυχεί για την πορεία της ομάδας – Έπιασε δουλειά χθες το πρωί ο Μαραντάς

Χθες το πρωί ο Γιώργος Μαραντάς προπόνησε για πρώτη φορά φέτος τους παίκτες του ΑΟΚ. Επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου μάλιστα την Κυριακή μπαίνει με τη μια στα βαθιά, αφού υπάρχει το παιχνίδι με την Κέρκυρα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο προπονητικό τιμ επέστρεψε ο Ηλίας Δερβετζής ενώ παρέμεινε ως γυμναστής τερματοφυλάκων ο Κώστας Τσανάκαλης. Ο Δερβετζής ήταν το καλοκαίρι για ένα διάστημα συνεργάτης του Τοπαλίδη. Στη συνέχεια είχε αποχωρήσει.

Στη θέση του γενικού αρχηγού ίσως έχουμε εξελίξεις σε λίγες μέρες.

Οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν και το απόγευμα, όπου το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής.

Όσον αφορά τους τραυματίες, γίνονται προσπάθειες να προλάβουν το ματς που έρχεται ο Βαλεριάνος και ο Καρλόπουλος. Υπάρχουν ελπίδες να παίξουν, κάθε μέρα ανεβάζουν ρυθμούς.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πρίττα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Μάλιστα ο έμπειρος μέσος δε θα είναι έκπληξη αν αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

 

 

 

*Ανησυχεί ο ερασιτέχνης ΑΟΚ

 

Χθες το πρωί μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Τάσος Μεταξάς. Εξέφρασε την ανησυχία του για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΟΚ ενώ φάνηκε να είναι αντίθετος για την απομάκρυνση του Σίμου Ανθουλάκη από τον πάγκο , λέγοντας ότι αυτά δε γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικές ομάδες. Ο Ερασιτέχνης συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης και φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τις κινήσεις της ΠΑΕ. Ο Τάσος Μεταξάς δεν ξέχασε τον Γιώργο Τσοκτουρίδη και τον κατηγόρησε για σφάλματα που έκανε στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Για τον Βλάση Τσάκα είπε ότι άλλα φάνηκαν στην αρχή και άλλα γίνονται στην πορεία.

 

Διαβάστε επίσης