• 19 Απριλίου 2024,

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ

 Ο Νίκος Παπαδόπουλος ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Βασιλακάκη, στον πάγκο του ΑΟΚ. Το απόγευμα βρέθηκε για πρώτη φορά στο βοηθητικό του Περιγιαλίου, παρακολουθώντας την προπόνηση της νέας του ομάδας. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Κώστα Τσαλίκη πήγε στο «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Επίσης ενημερώθηκε από τον Τσαλίκη για το ρόστερ της ομάδας, έχοντας παράλληλα την πρώτη γνωριμία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ(Μαραντάς, Γκιόκας, Καρασάββας)

Ο 41χρονος τεχνικός εργάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κύπρο, αρχικά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και μετά στον Εθνικό Άχνας. Πριν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009- 2010 στον Θερμαϊκό Θέρμης. Ακολούθως έκανε το μεγάλο άλμα για την Σκόντα Ξάνθη. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 10 χρόνια στον ΟΦ. Στη συνέχεια για 4, 5 χρόνια στον Αρη Θεσσαλονίκης. Ακόμη σε Ξάνθη, Απόλλων Καλαμαριάς, Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα και Θερμαϊκό. Αμυντικός αρχικά λίμπερο και μετά στόπερ στη ζώνη.

Την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ, για πρώτη φορά στο ματς με την Καλλονή, εντός έδρας. Καλείται αν επαναφέρει την Καβαλιώτικη ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

*Ο Νίκος Αμανατίδης στο προπονητικό τιμ

Ένας γνωστός μας από τον Βρασίδα της Νέας Περάμου, ο Νίκος Αμανατίδης, θα έχει θέση στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Ο Αμανατίδης που έπαιξε ποδόσφαιρο σε Βρασίδα και Μ. Α Ορφανίου, εργάστηκε ως προπονητής στις Μικτές της ΕΠΣΚ και στον Βρασίδα της Νέας Περάμου. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κύπρο, ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Εθνικό Άχνας. Με την πρόσληψη του Αμανατίδη, δεν θα αντικατασταθεί κάποιος άλλος. Απλά προορίζεται για ειδικό ρόλο.

 

Διαβάστε επίσης