Συνταξιούχος κατείχε 431 γραμμάρια κάνναβης

 Συνταξιούχος κατείχε 431 γραμμάρια κάνναβης

Συνταξιούχος 56 ετών που διαμένει σε χωριό του πρώην Δήμου Φιλίππων, συνελήφθη στις 3 Δεκέμβρη από την ομάδα δίωξης ναρκωτικών. Δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 431 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σε έρευνα που άρχισε στο χωριό του πρώην δήμου Φιλίππων, συνεχίστηκε όμως στο Παρανέστι της Δράμας.

Η ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας αναφέρει για το συμβάν:

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις (3-12-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 56χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 56χρονου και στην αποθήκη του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Πέντε (5) γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 81 γραμμαρίων

-Πέντε (5) μεταλλικά κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 147 γραμμαρίων

-Δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων

-Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν επίσης, θαμμένα σε δασική περιοχή της Δράμας, τρία (3) γυάλινα βάζα και ένα (1) μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 190 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης