• 20 Απριλίου 2024,

Πάει και ο Ούγκο Τσάβες.

 Πάει και ο Ούγκο Τσάβες.

Τον καθάρισε το θεριό του καρκίνου μέσα σε λίγες μέρες. Οι φανατικοί του υποστηρικτές λένε οτι τον καρκίνο του τον φυτέψανε οι Αμερικάνοι που δεν τους γούσταρε με τίποτα και κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία τους τα έχωνε. Δεν ξέρω αν ο Τσάβες βρήκε τον καρκίνο ή τον βρήκε ο καρκίνος αλλα αυτό που ξέρω είναι οτι ο 58χρονος ηγέτης της Βενεζουέλας κούνησε μαντήλι και είναι ένας ακόμα άνθρωπος πάνω στον πλανήτη γή που κόβει δρόμο και φεύγει μη βήμα γοργό αποτον κόσμο αυτό.

Καλημέρα σας και να έχετε το νού σας γιατί η Άνοιξη δεν αργεί.

Η 21 Μαρτίου η πρώτη μέρα της άνοιξης

Θέλω να ξεκαθαρίσω για να το ξέρετε οτι η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι η 21η του Μάρτη και οχι η 1η του Μάρτη που νομίζουν πολύ.

Δεν σημαίνει οτι επειδή μπαίνει ο Μάρτης , μπαίνει και η άνοιξη. Η Άνοιξη ημερολογιακά έρχεται λίγο αργότερα. Οσο αφορά τα υπόλοιπα νομίζω οτι ελέγχονται και παλεύονται.

Αλλωστε περάσαμε και πιο δύσκολα.

Θέλει μερίδιο απο την επιτυχία της κυβέρνησης ο Βενιζέλος …

Η τρόϊκα έφυγε απο την Ελλάδα μετά απο μια σειρά επαφών με κυβερνητικούς και τώρα το επόμενο βήμα είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που μπορεί όμως να καθυστερήσει λόγω της όρεξης του Βενιζέλου να μπεί στο καινούργιο κυβερνητικό σχήμα θέλοντας να έχει πιο ενεργή συμμετοχή σε μια κυβέρνηση που ίσως στο τέλος της θητείας της να χρεωθεί και την έξοδο της χώρας απο την κρίση. Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του ο Βενιζέλος που βλέπει το κόμμα του να ταλαιπωρείται με ποσοστά κάτω του 10% δεν θέλει να χαρίσει σε καμμία περίπτωση το μερίδιο της επιτυχίας αυτής της κυβέρνησης το οποίο μάλιστα θέλει να χρησιμοποιήσει για να περάσει το κόμμα του σε πορεία ανάκαμψης.

Επειδή έτσι και αλλιώς στο συνέδριο του κόμματος δεν έγινε τίποτα και οι πληγές δεν κλείσανε ποντάρουν τώρα στην επιτυχία της κυβέρνησης.

Στο συνέδριο δεν έγινε τίποτα γιατί σήμερα στο ΠΑΣΟΚ παρά την δυσμενή του θέση δεν υπάρχει καμμιά άλλη φωνή εκτός απο αυτή του προέδρου του.

Οσοι διαφωνούσαν με τον Βενιζέλο είναι εκτός ΠΑΣΟΚ και δεν ΄σκέφθονται να γυρίσουν στο κόμμα υπο αυτές τις συνθήκες.

Σήμερα θα το τσικνίσουμε …

Σήμερα είναι ΄Τσικνοπέμπτη και σύμφωνα με το έθιμο θα πρέπει να βρούμε λεφτά και να πάμε κάπου να το τσικνίσουμε.Τσιτσί στο κάρβουνο , μια καυτερή πάλι στο κάρβουνο και κρασί. Βέβαια να ξέρετε οτι για να τηρηθεί σωστά το έθιμο θα πρέπει η ταβέρνα που θα πάτε να έχει κάρβουνο.

Τσίκνισμα με γκάζι δεν γίνεται. Να με συμπαθάτε όλοι εσείς που χρησιμοποιείτε γκάζι αλλα αυτό είναι και το σωστό.

Αυτό είναι ποδόσφαιρο …

Οταν κάθεσαι και βλέπεις στην τηλεόραση τον αγώνα της Μάνζεστερ με την Ρεάλ καταλαβαίνεις πως είναι το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνεις οτι αυτό που βλέπουμε εμείς είναι κάτι άλλο. Τέτοιο ποδόσφαιρο μπορείς να το βλέπεις μέρες ολόκληρες.

Ο Πέτρος θέλει να μοιραστούμε την κατάθλιψη του …

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε και να ακούμε τον Κωστόπουλο τον Πέτρο να μας μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε λόγω της οικονομικής του καθίζησης και έπαιρνε μια χούφτα χάπια.

Χάπια λέει σαν το χαλάζι.

Και μου την δίνει που βγαίνει ο Κωστόπουλος σήμερα και μοιράζεται μαζί μας τα χάπια και δεν έβγαινε τόσα χρόνια που τα κονομούσε για να μοιραστεί μαζί μας τα χιλιάδες ευρώ που έβγαζε και τα έκανε ΜΥΚΟΝΟ και κότερα. Αλλα τον λαό αυτοί οι κοσμικοί και οι χλειδάτοι τον θυμούνται΄μόνο όταν έρχονται τα δύσκολα.

Στα εύκολα κάνουν την ζωή τους την οποία προσπαθούν να κρατήσουν μακριά απο τα βλέμματα του κόσμου που στην περίπτωση αυτή είναι αδιάκριτα. Υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο. Και βγαίνει ο Κωστόπουλος να μοιραστεί μαζί μας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε οταν η κατάθλιψη τον είχε ρίξει στο κρεβάτι και κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο κρυβότανε κάτω απο τα σκεπάσματα αλλα ΄δεν βγήκε ποτέ να μοιραστεί μαζί μας τις αστακουδάρες που έτρωγε στο NAMMOS στην Μύκονο τις καλές εποχές.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης