• 16 Μαΐου 2024,

«Πάω κάπου κι έρχομαι…» Απίστευτη συμπεριφορά της Μπατζελή προς τους αγρότες!

 «Πάω κάπου κι έρχομαι…» Απίστευτη συμπεριφορά της Μπατζελή προς τους αγρότες!

Στην Καβάλα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ, Κατερίνα Μπατζελή, όπου συμμετείχε σε συνάντηση – συζήτηση με θέμα «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών – Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη». Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης ως άμεσα ενδιαφερόμενος και διατύπωσε διάφορα ερωτήματα για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ και για άλλα αγροτικά ζητήματα. Τα όσα όμως συνέβησαν στη διάρκεια της συναντήσεως ήταν πρωτοφανή και μας τα περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ο ίδιος ο κ. Καλπακίδης.
Ο πρόεδρος των αγροτών ανέτρεξε στο 2010, όταν η κ. Μπατζελή ήταν υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και είχε αποκαλέσει τους συναδέλφους του ως «συνονθύλευμα ατόμων που δεν ήξεραν τι ήθελαν». Αργότερα, οι αγρότες διαφοροποίησαν την άποψή τους για την κ. Μπατζελή, θεωρώντας ότι πράγματι επιθυμούσε να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους. Ωστόσο, η εμπειρία της συναντήσεως που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας τους άφησε κυριολεκτικά σύξυλους.
Τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους αγρότες τεχνηέντως παρακάμφθηκαν, αφού η κ. Μπατζελή είπε ελάχιστα για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και προτίμησε να απαντήσει στον πρόεδρο του συλλόγου κτηνοτρόφων. Η αντίδραση της Κατερίνας Μπατζελή όταν κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων και σε ερώτημα σχετικά με την όδευση του αγωγού ήταν πως «έπρεπε να πεταχτεί κάπου για ένα τέταρτο και θα επέστρεφε». Οι αγρότες ανέμεναν το τέταρτο, ωστόσο η υποψήφια ευρωβουλευτής δεν επέστρεψε κι έτσι αποχώρησαν. Η ίδια γύρισε μετά την παρέλευση τριάντα και πλέον λεπτών στο χώρο όπου φιλοξενούνταν η συνάντηση, χωρίς να μπει όμως στον κόπο να αναζητήσει εκείνους που αναζητούσαν υπεύθυνες απαντήσεις στα ερωτήματά τους.
Ο Θέμης Καλπακίδης αναρωτήθηκε για τη συμπεριφορά που εισέπραξαν οι αγρότες, όταν εκείνοι από την πλευρά τους σπεύδουν να ανταποκριθούν σε κάθε πρόσκληση συμμετοχής σε συζήτηση. Ο κ. Καλπακίδης μας εξήγησε επίσης ότι αν και η εκδήλωση επρόκειτο να αρχίσει στις 6:30 το απόγευμα, καθυστέρησε έως τις 7:20 κι επιπλέον η καλεσμένη υποψήφια ευρωβουλευτής τους άφησε επί μισάωρο στα κρύα του λουτρού. Συμπεριφορά που σίγουρα δεν περιποιεί τιμή στην Κατερίνα Μπατζελή.

Διαβάστε επίσης