Πέταξαν άρρωστο σκυλάκι στα σκουπίδια

 Πέταξαν άρρωστο σκυλάκι στα σκουπίδια

Ένα τρομερό περιστατικό προβάλλει πανελληνίως την Καβάλα και την Ελευθερούπολη, μόνο που αυτό γίνεται όχι από την καλή, αλλά από την ανάποδη. Από την περασμένη Παρασκευή προβάλλεται περιστατικό κάποιου απάνθρωπου, ο οποίος έχοντας στην ιδιοκτησία του ένα άρρωστο σκυλάκι, όταν διαπίστωσε ότι αυτό αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, προσπαθώντας να το ξεφορτωθεί το πέταξε στα σκουπίδια.

Το κείμενο που βλεπει της δημοσιότητα στο διαδίκτυο, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, συνοδεύεται από φωτογραφίες, προκάλεσε δε την παρέμβαση του φιλοζωϊκού συλλόγου Καβάλας «Αίσωπος».

Ειδικότερα αναφέρεται: «Το πέταξαν στα σκουπίδια, ν΄ αργοπεθαίνει από την ψώρα. Την ψυχούλα αυτή, το σκυλάκι δηλαδή της φωτογραφίας, την παράτησε κάποια άλλη «ευγενική» ψυχή στα σκουπίδια της Ελευθερούπολης, στην Καβάλα. Ένα πλασματάκι ανήμπορο να υποφέρει από ψώρα. Κάποιος θεώρησε πως η θέση του είναι στα σκουπίδια. Προφανώς του προσέβαλε την αισθητική. Άνθρωποι γεμάτοι μίσος, εγωϊσμό και κακία, κρύβονται ανάμεσα μας, πίσω από τη μάσκα καλού. Τα περιστατικά διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Οι εθελοντές και τα σωματεία έχουνε πλέον εξαντληθεί. Το φιλοζωϊκό σωματείο Καβάλας «ΑΙΣΩΠΟΣ» απευθύνει έκκληση για επείγουσα φιλοξενία για το μικρό σκυλάκι. Η ασθένειά του δε μεταδίδεται στον άνθρωπο. Γιατρεύεται αρκετά άμεσα, από τη στιγμή που θα λάβει το ειδικό φάρμακο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977 478987».

 

 

Διαβάστε επίσης