• 28 Απριλίου 2024,

Παράνομο παρκάρισμα ή έκτακτο περιστατικό;

 Παράνομο παρκάρισμα ή έκτακτο περιστατικό;

Η τροχαία Καβάλας κάλεσε το πρωί γερανό και απομάκρυνε επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto,  που είχε σταθμεύσει επί του πεζοδρομίου κλείνοντας μάλιστα ράμπα αναπήρων. Ταυτόχρονα η τροχαία ερευνά γενικότερα το περιστατικό καθώς το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, ίσως παρατημένο στο σημείο που προαναφέραμε, μπροστά από τη δημοτική βιβλιοθήκη, απ΄ τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενός ηλικιωμένου, κατοίκου Καβάλας, ο οποίος όμως μέχρι το μεσημέρι αν και αναζητήθηκε δεν είχε εντοπισθεί. Αρχικά φάνηκε ότι επρόκειτο για ένα παράνομο παρκάρισμα. Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, να ενοχλεί και τους πεζούς αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Κλήθηκε η τροχαία που βεβαίωσε παράβαση 190 ευρώ. Στη συνέχεια κι εφόσον το αυτοκίνητο δεν είχε απομακρυνθεί η τροχαία διαπίστωσε ότι δεν ήταν κλειδωμένο. Για λόγους ασφαλείας κάλεσε γερανό που το απομάκρυνε. Η δαπάνη φαίνεται ότι θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, υπολογίζεται στα 50 με 60 ευρώ.

Η δουλειά συνεχίστηκε από την πλευρά της τροχαίας, για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Έγιναν ποικίλες αναζητήσεις, ακόμα και στο νοσοκομείο, μήπως ο άνθρωπος αντιμετώπισε κάποιο έκτακτο περιστατικό, αλλά και μέχρι χθες το μεσημέρι το μυστήριο δεν είχε λυθεί.

 

Διαβάστε επίσης