• 5 Μαΐου 2024,

Πιο κοντά αστυνομικό τμήμα και τοπική αυτοδιοίκηση

 Πιο κοντά αστυνομικό τμήμα και τοπική αυτοδιοίκηση

IMG_9304Την Παρασκευή το βράδυ στο «Κουτούκι του Σάκη», κατάστημα του Εμπορικού Κέντρου, έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2016, το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Στην εκδήλωση που έφερε πιο κοντά την τοπική αυτοδιοίκηση με την ελληνική αστυνομία, παραβρέθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Αβραάμ Κοσκερίδης, φυσικά ο διοικητής του τμήματος Γιώργος Αναγνωστόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας, με επικεφαλής τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.

Ήταν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φιλόσογλου, Ηλίας Καλανταρίδης, Κορίνα Χιώτη Πρασσά, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φωτεινή Κόγια, αλλά κι ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης.

Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση ήταν αστυνομικοί του τμήματος Καβάλας, μιας μεγάλης υπηρεσίας από πλευράς προσωπικού, της μεγαλύτερης ίσως της αστυνομικής διεύθυνσης.

Η υπηρεσία αυτή, δηλαδή το αστυνομικό τμήμα έχει έτσι κι αλλιώς στενή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αστυνομικός βρήκε στο κομμάτι της βασιλόπιτάς το τυχερό νόμισμα και πήρε δώρο συνδρομή ενός έτους στο κλειστό κολυμβητήριο – αυθόρμητη πρωτοβουλία και χειρονομία της δημάρχου την ώρα της εκδήλωσης.

 

Διαβάστε επίσης