• 1 Μαΐου 2024,

Σήμερα οι εκλογές πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων

 Σήμερα οι εκλογές πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου πρατηριούχων υγρών καυσίμων, έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του καταστατικού, περί διεξαγωγής αρχαιρεσιών, 2. Την συμπλήρωση της διετούς θητείας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 9η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας (οδός Ομονοίας, αριθ.50, Καβάλα) με θέματα :

1. Eνημέρωση για τις εξελίξεις ως προς τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη: α) Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ελεγκτικής Επιτροπής και γ) Αντιπροσώπων στην Ο. Β.Ε,

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του Σωματείου, να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους 24 ώρες πριν από τις αρχαιρεσίες και να προσέλθουν στη συνέλευση για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Υπενθυμίζεται στα μέλη μας ότι:

Ι. Προκειμένου ν’ άσκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ή να εκλεγούν πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και ΙΙ. Δεν επιτρέπεται η εξουσιοδότηση τρίτου, για την συμμετοχή στα όργανα της διοικήσεως ή στις ψηφοφορίες ακόμη και στενών συγγενών ή συνεργατών.

 

Διαβάστε επίσης