• 6 Μαΐου 2024,

Σε απεργία οι παίκτες του ΑΟΚ – Δώστε επιτέλους λύση

 Σε απεργία οι παίκτες του ΑΟΚ  – Δώστε επιτέλους λύση

Χθες το πρωί και ένα 24ωρο μετά το θρίαμβο με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι παίκτες του ΑΟΚ δεν προπονήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τα χρήματα που έχουν να παίρνουν.

Η απεργία μάλλον ήταν αναμενόμενη μετά τη στασιμότητα που υπάρχει σε θέματα πληρωμών. Οι παίκτες δικαιολογημένα δε μπορούν να κάνουν άλλο υπομονή. Τα έδωσαν όλα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν άξιοι νικητές αλλά κάπου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Χθες το πρωί ο Κώστας Τσαλίκης μίλησε τους παίκτες στα αποδυτήρια αλλά τελικά αυτοί δεν πείστηκαν να κάνουν προπόνηση. Επίσης στο «Ανθή Καραγιάννη», ήταν μέλη της διοίκησης. Τους παίκτες μίλησε και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

Το πρόβλημα φαίνεται να μεγαλώνει. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε η πρόθεση από μέλη της διοίκησης να μαζευτεί ένα ποσό και να δοθεί στους παίκτες.

*Σήμερα φεύγουν για Αγρίνιο

Η Ενωση σήμερα αναχωρεί σήμερα το πρωί στις 9 για το Αγρίνιο, εκεί όπου αύριο στις 15.00 αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της FootBall League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Πλιάγκα που έχει δηλωθεί να εκτίσει στην ποινή του.

Τραυματίας είναι ο Κούτεφ που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου με τράβηγμα στον προσαγωγό. Η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

*Ούτε Γιδόπουλος, ούτε Μποτσιβάλης

Τα ονόματα του Στράτου Γιδόπουλου και του Παναγιώτη Μποτσιβάλη που ακούστηκαν για τα διοικητικά του ΑΟΚ, δε φαίνεται να ισχύουν.

Ο Μποτσιβάλης ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι πρότινος. Δε νομίζουμε ότι είναι ο άνθρωπος που θα επενδύσει στον ΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Στράτο Γιδόπουλο που τελευταία είχε ασχοληθεί στα διοικητικά της Νίκης Βόλου. Μάλιστα φαίνεται ότι δεν έχουν και την απαραίτητη οικονομική επιφάνεια για να δώσουν τις λύσεις που χρειάζεται ο ΑΟΚ.

Το όνομα του ανθρώπου που έγιναν οι επαφές την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει βγει προς τα έξω. Είναι Αθηναίος και δεν είναι άγνωστος με το χώρο, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες. Αν τελικά είναι κάποιος από τους δυο που προαναφέραμε, τότε θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

*Τηλεφωνήματα συμπαράστασης από τους απλούς φιλάθλους

Χθες το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή στους 93,7 υπήρχαν πολλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης προς τους παίκτες της ομάδας από απλούς φιλάθλους. Μάλιστα από το υστέρημα τους, εξέφρασαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν όσο μπορούν στο οικονομικό.

Οι απλοί φίλαθλοι ζήτησαν από διοίκηση της ομάδας να βγει μπροστά και να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.

*Ανοίγει λογαριασμό ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ

Χθες επίσης στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7 με παρέμβαση του, ο Κώστας Νάνος που είναι ταμίας του ερασιτέχνη ΑΟΚ, ανακοίνωσε το άνοιγμα λογαριασμού για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα παραδοθούν στον αρχηγό της ομάδας και θα υπάρχει κατάλογος των φιλάθλων που θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για το σκοπό αυτό είναι 6932- 428, 159 και 6944- 793.003.

*Το ίδιο και ο ΣΦΑΟΚ

Εκτός από τον ερασιτέχνη ΑΟΚ, την ίδια πρωτοβουλία αναλαμβάνει και ο ΣΦΑΟΚ σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καραμάνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510- 838.561 και στα γραφεία επί της Φιλελλήνων.

*Τραπέζι από ΛΦΚ

Χθες το βράδυ η ΛΦΚ έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ σε ένδειξη συμπαράστασης. Αυτό είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης