• 18 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μας»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Ευχαριστούμε τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μας»

Δηλώσεις για την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Πανσερραϊκό αλλά και για την επόμενη μέρα, έκανε στους 93,7, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στους 93,7.

Ερώτηση: Τελικά τι έχει μείνει από το ματς της Κυριακής;

Απάντηση: Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε και να το δώσουμε μεγαλύτερη αξία, παρότι ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα για τον ΑΟΚ, είναι ότι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο, χειροκρότησε στο τέλος του αντιπάλους. Αυτό που έγινε αναγνωρίζεται πλέον όχι μόνο από τους υγιείς Καβαλιώτες φιλάθλους, αλλά και όλη η Ελλάδα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αρχικά είχαμε το αυθόρμητο χειροκρότημα επιβράβευσης για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας.

Μετά χειροκροτήθηκαν οι αντίπαλοι. Αυτό έβγαλε έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Πρέπει να το πάρουμε ως βάση για τη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί αλλά τέτοιες ενέργειες και τέτοιες συμπεριφορές, αφήνουν μηνύματα και ελπίδες ότι μπορούμε να φτάσουμε τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Αυτά τη μηνύματα ήταν από τους Καβαλιώτες φιλάθλους.

Για να μπορέσουμε να φέρουμε κάποια στιγμή την οικογένεια στο γήπεδο, όπως έγινε την Κυριακή. Χάσαμε στο γήπεδο, αλλά κερδίσαμε στην κερκίδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους. Ηταν μια επιβράβευση για την δικιά μας την προσπάθεια αλλά και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.

Εμείς αποφασίσαμε το καλοκαίρι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και ήρθε η Κυριακή, όπου με τον καλύτερο τρόπο, επιβραβεύτηκε η προσπάθεια που κάναμε.

Ειλικρινά τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Εύχομαι να είναι η αρχή για το μέλλον που έχει αυτή η ομάδα.

Εχουμε δυο παιχνίδια ακόμη και έχουμε μαθηματικές ελπίδες για τη 2η θέση. Ας κάνουμε ότι είναι δυνατό. Στην Ελλάδα είμαστε και δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει.

Ακούγονται διάφορα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Η νίκη για μας είχε επιτευχθεί, δημιουργώντας όλα αυτό το οικοδόμημα. Αυτό το είχα πει και πριν το παιχνίδι. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με υγεία, που να βγάζει σεβασμό και θα έχει όλη αυτή την  οργάνωση.

Πετύχαμε πολλά αλλά δεν πετύχαμε τα πάντα.

Είναι μια παρακαταθήκη για το αύριο της ομάδας.  Θεωρώ, ότι είναι πολύ ευοίωνο.

Ερώτηση: Αγωνιστικά ποια είναι η αίσθηση που έχει μείνει;

Απάντηση: Όλος ο κόσμος το είδε, ότι ανταποκριθήκαμε. Όλα παίχθηκαν μέσα σε δυο λεπτά. Θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, αν γινόταν γκολ το πέναλτι του Διαμαντίδη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα καλύτερος. Κατά γενική ομολογία δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Γ` Εθνικής. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν ο στόχος μας.

Από εκεί και πέρα πετύχαμε πάρα πολλά, που ίσως να είναι πιο σημαντικά από έναν τίτλο.

Ερώτηση: Πάμε στην επόμενη μέρα.  Η διοικούσα επιτροπή έχει το κουράγιο να συνεχίσει;

Απάντηση: Είναι ένα θέμα που το συζητούσαμε μεταξύ μας, όλη τη χρονιά που διανύουμε.

Το κουράγιο υπάρχει αλλά θα πρέπει να έχουμε και κάποια βοήθεια από έναν η δύο η πέντε ανθρώπους που να καλύψουν ένα σημαντικό οικονομικό κομμάτι.

Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε τη χαρά και την ικανοποίηση, ότι όλα είναι καλυμμένα στο οικονομικό, μέχρι και τώρα. Με μια μικρή υπέρβαση στο μπάτζετ ίσως θα μπορούσε να έρθει κάτι καλύτερο στην ομάδα. Η ουσία είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά και από τον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης