• 7 Μαΐου 2024,

Στύλος της ΔΕΗ ενοχλεί

 Στύλος της ΔΕΗ ενοχλεί

Ο συμπολίτης μας Παύλος Σαββίδης διαμαρτύρεται έντονα γιατί πλησίον της οικίας του, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια σε πολύ μικρή απόσταση από το μπαλκόνι του, στύλος της ΔΕΗ. Διαμαρτύρεται μέσω της εφημερίδας μας γιατί η επιχείρηση δεν κάνει δεκτό το αίτημά του ο στύλος να μετακινηθεί κυρίως για λόγους ασφαλείας. Ενημέρωσε την επιχείρηση, εκπρόσωποι της οποίας είδαν από κοντά το περιστατικό. Διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κι έτσι αρνήθηκαν να μετακινήσουν τον στύλο.

Ο Π. Σαββίδης προσπάθησε να συναντήσει τον προϊστάμενο της ΔΕΗ στην Καβάλα και να του εξηγήσει προφορικά το πρόβλημα. Βρέθηκε όμως απέναντι στην ελληνική αστυνομία, καθώς η διαμαρτυρία του παρεξηγήθηκε και η επιχείρηση κάλεσε το «100».

Χθες βρεθήκαμε στην οδό Γοργοποτάμου 3, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Διαπιστώσαμε ότι ο στύλος της ΔΕΗ, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαλκόνι του. Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής και περιφράξεων που υπάρχουν σε όμορες ιδιοκτησίες μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τα ντουβαράκια, να σκαρφαλώσει από την κολώνα της ΔΕΗ και να βρεθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει ο Π. Σαββίδης με την οικογένειά του.

Ο κ. Σαββίδης ζητά από τη ΔΕΗ να επανεξετάσει το αίτημά του καθώς υπάρχει εναλλακτική λύση στο μικρό αυτό στενό της οδού Γοργοποτάμου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

 

Διαβάστε επίσης