Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΑΟΚ

 Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΑΟΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΑΟΚ

Επαφές με παράγοντες όλων των ομάδων

 

Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΑΟΚ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την συνέλευση των ομάδων τη Β` Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, έχει αρχίσει. Χθες οι άνθρωποι των 3 ομάδων, συνέχισαν τις επαφές με παράγοντες που θα ψηφίσουν.

Επίσης σήμερα δεν αποκλείουμε να επιδιώξουν συνάντηση με τον Γιάννη Ιωαννίδη που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αισιοδοξία υπάρχει αλλά σίγουρα, δεν είναι οι μέρες για… χαλάρωμα. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις από την πολιτική εξουσία, ότι όλα θα πάνε καλά.

Μακάρι να είναι έτσι.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μιλάει συνέχεια με τους βουλευτές του νομού μας, ενώ είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για τη συνέλευση της Παρασκευής.

Οι τρείς ομάδες έχοντας έννομο συμφέρον θα παραστούν στη συνέλευση όπου θα εκθέσουν τις απόψεις τους. Δε γνωρίζουμε πάντως αν θα τους δοθεί το δικαίωμα να παραστούν και στη ψηφοφορία.

Σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας σιγουριά για το γεγονός ότι θα παίξει στη Β` Εθνική, ξεκίνησε προετοιμασία και μάλιστα έχοντας πολλούς φιλάθλους στην πρώτη προπόνηση.

*Ερωτηματικό με τη στάση ορισμένων προέδρων

Μπορεί να υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά σίγουρα κανείς δε μπορεί να προδικάσει το τι θα ψηφίσουν οι πρόεδροι των ομάδων, εκείνη τη μέρα.

Οι επαφές έχουν γίνει. Ορισμένοι φαίνεται να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα και δείχνουν θετικοί. Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει με τις ομάδες που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ. Αυτές οι ομάδες για λόγους ευνόητους δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση στο πρωτάθλημα, τρείς ομάδες ανταγωνιστικές. Ο ΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής, σε καμία περίπτωση δε θα παίξουν ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλες ομάδες και φυσικά θα έχουν τάσεις για Σουπερ Λιγκ.

Αυτό ενοχλεί κάποιους.

Επίσης είναι άγνωστο οι συμμαχίες που έχουν αναπτυχθεί μέχρι τώρα, αν κρατηθούν έως την Παρασκευή. Τα πράγματα είναι ρευστά. Αν πάντως υπάρχει η πολιτική παρέμβαση που πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά.

Είναι θέμα πολιτικής παρέμβασης σε μεγάλο βαθμό. Αν πιέσουν αυτοί που πρέπει, τότε το θέμα θα λήξει θετικά.

*Ψηφίζουν … 27

Για να περάσουν οι 3 ομάδες στη Β` Εθνική, χρειάζεται να αποσπάσουν 14 ψήφους. Συνολικά θα ψηφίσουν 27. Δεν είναι μόνο οι 18 ομάδες της Β` Εθνικής.

Είναι ακόμη 2 εκπρόσωποι της Γ` Εθνική ς από το νότιο και βόρειο όμιλο. Είναι ο Μποροβήλος ως εκπρόσωπος της Σουπερ Λιγκ. Ακόμη ο πρόεδρος της Ενωσης Β` και Γ` Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης.

Τέλος δικαίωμα ψήφου έχουν και 3 ομάδες που πέρυσι κέρδισαν την άνοδο από τη Β` Εθνική στη Σουπερ Λιγκ. Αυτές οι ομάδες είναι η Βέροια, ο Πανθρακικός και ο Πλατανιάς.

Συνολικά 27. Ψάχνουμε 14 θετικούς ψήφους.

*Μεταγραφικές κινήσεις

Ο ΑΟΚ περιμένει την απόφαση αλλά προχωράει ακόμη σε περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις. Ο βασικός κορμός της νέας ομάδας φαίνεται να έχει κλείσει.

Μπορεί να υπάρχουν περίπου 10 προφορικές συμφωνίες.

Επίσης ο ξένος προπονητής που έχει κλείσει ο ΑΟΚ, περιμένει στο ακουστικό του. Με το που θα βγει η απόφαση και είναι θετική, τότε θα έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει αμέσως δουλειά. Δεν έχει βγει το όνομα του, προς τα έξω.

Από τη στιγμή που όλα είναι ρευστά, δεν υπάρχει λόγος ν` ανακοινωθεί το όνομα του, όπως επίσης και οι παίκτες που είναι κλεισμένοι.

Όλα πάντως θα τρέξουν το Σαββατοκύριακο, αν όλα πάνε καλά.

Ο Τσοκτουρίδης θα μείνει Αθήνα για να συντονίσει το χτίσιμο της νέας ομάδας του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης