• 7 Μαΐου 2024,

Συνέντευξη τύπου σήμερα ο ΑΟΚ: «Έλα κοντά μας, για την άνοδο»

 Συνέντευξη τύπου σήμερα ο ΑΟΚ: «Έλα κοντά μας, για την άνοδο»

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ.

Σκοπός της από κοινού συνέντευξης με τη δημοτική αρχή, είναι να γίνει ένα κάλεσμα στους φιλάθλους της Καβάλας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον ΑΟΚ, στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη Ακροποτάμου, να βοηθήσουν την προσπάθεια για την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

*Χωρίς τρείς το Σάββατο με Ακροπόταμο

Οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Η αλλαγή ημέρας του αγώνα με τον Ακροπόταμο, διαφοροποιεί και το προπονητικό πρόγραμμα. Ο Κώστας Ανυφαντάκης καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει τους Κανούλα, Παρμαξίδη και Βιτλή. Ο πρώτος θα επανέλθει μετά τη διακοπή του Πάσχα, έχοντας θλάση πρώτου βαθμού. Ο δεύτερος που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή στο ματς με τους Αμπελοκήπους, δεν προλαβαίνει ούτε το ματς του Σαββάτου. Μάλλον θα επιστρέψει και αυτός μετά το Πάσχα.

Ο Βιτλής συμπλήρωσε 4 κίτρινες  κάρτες.  Ο Κρυστάλλης διεκδικεί τη θέση του Κανούλα, στο αρχικό σχήμα, αφού φώναξε παρόν, με τα 2 γκολ που πέτυχε, κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Οσον αφορά  τη θέση του Βιτλή, ίσως πάει αριστερά ο Σταματόπουλος και δεξιά ξεκινήσει ο Μπαντάνης. Εκτός αν έχουμε έκπληξη από πλευράς προπονητή.

*Πέρασαν χθες από αιματολογικές εξετάσεις

Χθες το απόγευμα παρουσία του Εργοφυσιολόγου, Θεόδωρου Μπάμπουρα, οι παίκτες του ΑΟΚ, πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις.

Δεν υπήρχαν απουσίες από την προπόνηση.

Σήμερα Πέμπτη θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές για την ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει ο Κώστας Ανυφαντάκης στο ματς του Σαββάτου.

 

Διαβάστε επίσης