Συνεχίζει τη λειτουργία του το παγοδρόμιο της πλατείας

 Συνεχίζει τη λειτουργία του το παγοδρόμιο της πλατείας

Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του στην πλατεία Ελευθερίας το παγοδρόμιο, παρά το ότι η περίοδος των εορτών έχει περάσει. Και τα προηγούμενα χρόνια το παγοδρόμιο παρέτεινε τη λειτουργία του και μετά τις γιορτές, σχεδόν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Ο επιχειρηματίας που λειτουργεί το παγοδρόμιο υπολογίζει ότι θα το έχει ανοιχτό – στημένο στην κεντρική πλατεία – μέχρι το τέλος του μήνα.

Κόσμος το επισκέπτεται κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, ενώ μετά τους μαθητές που διασκέδασαν αρκετά με το παγοδρόμιο της Καβάλας και φέτος, σειρά έχουν οι φοιτητές.

Εξαιτίας του ότι το παγοδρόμιο δεν λειτούργησε φέτος στις γιορτές, στη Θράκη, διαπιστώθηκε ειδικά την περίοδο των μαθητικών διακοπών αθρόα προσέλευση από την Ξάνθη και την Κομοτηνή, ακόμα και την Αλεξανδρούπολη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το παγοδρόμιο της Δράμας δεν κινήθηκε ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η λειτουργία του χρόνου, ενώ δεν πήγε καλά από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων και το παγοδρόμιο στις Σέρρες.

Από την δική του πλευρά ο επιχειρηματίας της Καβάλας υπόσχεται ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια, όπως φέτος, έτσι και του χρόνου το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά. Έχει άλλωστε τους δικούς του στενούς φίλους.

 

Διαβάστε επίσης