Συνεχίζεται η αγωνία τώρα στη… Σουπερ Λιγκ – Όλα θα κριθούν πριν την Παρασκευή

 Συνεχίζεται η αγωνία τώρα στη… Σουπερ Λιγκ – Όλα θα κριθούν πριν την Παρασκευή

Αρχικά ήταν η ΕΕΑ, μετά η ΕΠΟ, μετά o Ιωαννίδης, μετά η FootBall League και τώρα η Σουπερ Λιγκ.

Η παράταση αγωνίας συνεχίζεται στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει το θετικό αποτέλεσμα. Μετά την απόφαση της ΕΕΑ να εγκρίνει τη νέα μετοχική σύνθεση, περιμέναμε τις εκλογές. Τελειώσανε οι εκλογές, περιμέναμε να τελειώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να επιστρέψει ο Πιλάβιος. Επέστρεψε ο Πιλάβιος αλλά έφυγε πάλι στην Εσθονία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων.

Μετά ήρθε η Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Περιμέναμε να γυρίσει ο Ιωαννίδης. Γύρισε ο Ιωαννίδης αλλά λύση δεν ήρθε μέσα σε 48 ώρες, όπως είχε ειπωθεί.

Την Παρασκευή που μας πέρασε λύση δε δόθηκε και από τη FootBall League, όπου το θέμα είχε πάει για ψηφοφορία των ομάδων. Το μπαλάκι πλέον είναι στη Σουπερ Λιγκ. Εκεί παίζεται το όλο θέμα. Εκτός αν προκύψει και κάτι ακόμη.

Ένα ακόμη καλοκαίρι ταλαιπωρίας για τον ΑΟΚ. Ένα ακόμη καλοκαίρι με υποσχέσεις. Τα λόγια πολλά αλλά η ουσία μηδέν.

*Απόφαση πριν την Παρασκευή

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ θέλουν όλα να κριθούν μέχρι την Παρασκευή, διαφορετικά μετά θα υπάρχει το… χάος. Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ, πρέπει να έχει παρθεί η απόφαση. Η Σουπερ Λιγκ θα αποφασίσει αν δέχεται να ανέβουν 5 ομάδες από τη FootBall League και το πρωτάθλημα 2013-2014 να διεξαχθεί με 18 ομάδες.

Αν η Σουπερ Λιγκ δεχτεί κάτι τέτοιο, πρέπει μετά να το επικυρώσει η ΕΠΟ. Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ έχουν διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους της Σουπερ Λιγκ και όλα «παίζουν». Το θέμα είναι να συνεδριάσει αύριο Τρίτη η Σουπερ Λιγκ και να πάρει θετική απόφαση. Πρέπει να οριστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Από σήμερα και πάλι οι άνθρωποι του ΑΟΚ, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Αισιοδοξία εξακολουθεί να υπάρχει αλλά ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το τι θα γίνει. Τι έχουν στο μυαλό, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σουπερ Λιγκ.

Αύριο Τρίτη δεν αποκλείουμε να μεταβεί στην Αθήνα για μια ακόμη φορά, ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, προκειμένου να έχει επαφές τώρα με παράγοντες ομάδων της Σουπερ Λιγκ.

Η δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου το πρωί της Παρασκευής, ότι η Σουπερ Λιγκ δεν είναι αρνητική στη αναδιάρθρωση, σχολιάστηκε σε μεγάλο βαθμό. Φτάνει να αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στην πράξη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα μέλη της Σουπερ Λιγκ, αντιδρούν στην αναδιάρθρωση, εκτός αν μέσα στο 24 ώρα αλλάξει το κλίμα. Πως θα αλλάξει;

Μπορεί η πολιτική παρέμβαση να το αλλάξει; Έως τώρα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο.

Εν τω μεταξύ ο Ηρακλής αντέδρασε με σκληρή ανακοίνωση κατά των υπευθύνων.

Μάλιστα στην ανακοίνωση υπάρχει μεγάλη απαισιοδοξία, ότι η Σουπερ Λιγκ θα δεχτεί την αναδιάρθρωση. Ο Ηρακλής επιτίθεται ανοιχτά και στον Γιάννη Ιωαννίδη.

*Τελικά λάθος που έπαιξε ο ΑΟΚ στη Δ` Εθνική;

Τελικά ίσως αποδειχθεί μεγάλο λάθος, που ο ΑΟΚ αγωνίστηκε στη Δ` Εθνική, όπως και ο Ηρακλής που αγωνίστηκε ως ΑΕΠ στη Γ` Εθνική. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου που δεν έπαιξε σε καμία κατηγορία, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζεται με άλλο μάτι, όσον αφορά την αποκατάσταση της αδικίας.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης το εισπράττει αυτό από τους ανθρώπους της Σουπερ Λιγκ, που θεωρούν ότι ο ΑΟΚ εφόσον αγωνίστηκε πέρυσι, ανήκει σε κάποια κατηγορία. Επίσης αρνητικές χαρακτηρίζονται από τους ανθρώπους του ΑΟΚ, οι δηλώσεις που έκανε ο Στέλιος Σφακιανάκης που είναι ο εκπρόσωπος της Καλλονής στη football League.

*Χάθηκαν κι άλλοι παίκτες

Η νέα καθυστέρηση που υπάρχει στην απόφαση, ήταν λογικά να χαλάσει και ορισμένες άλλες συμφωνίες με παίκτες που ήταν έτοιμοι να έρθουν στην Καβάλα, στην περίπτωση που τα νέα ήταν θετικά το απόγευμα της Παρασκευής.

Δεν περιμένουν αυτοί οι παίκτες άλλο τον ΑΟΚ. Εδώ πάντως οι άνθρωποι της ομάδας, φαίνεται ότι δεν ανησυχούν, λέγοντας ότι θα βρεθούν ποδοσφαιριστές αρκεί η απόφαση να είναι καλή για τον ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης