• 3 Μαΐου 2024,

Την Τρίτη η απόφαση της Σουπερ Λιγκ για την αναδιάρθρωση

 Την Τρίτη η απόφαση της Σουπερ Λιγκ για την αναδιάρθρωση

Το μεσημέρι της Τρίτης θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ και θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το αίτημα για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η συνεδρίαση αρχίζει στη 13.00 μ.μ και η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο των 3 ομάδων. Όλα δείχνουν όμως ότι θα περάσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και ο ΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή, θα παίξουν τη νέα σεζόν στη FootBall League. Τα νέα από την Αθήνα φαίνεται να είναι θετικά. Θα περάσει η αναδιάρθρωση με 4 ομάδες να προβιβάζονται από τη FootBall League και 2 να πέφτουν από τη Σουπερ Λιγκ.

Η Σουπερ Λιγκ θα έχει 18 ομάδες τη σεζόν 2013-2014, το ίδιο και η FootBall League. Η συνεδρίαση της Σουπερ Λιγκ, τελικά επιβάλλεται να γίνει την Τρίτη το μεσημέρι, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα. Δεν πάμε σε λύση… δια της περιφοράς. Αν δεν υπάρχει κάτι αρνητικό της τελευταίας στιγμής, φαίνεται ότι έστω και πολύ αργά, θα τοποθετηθούν οι 3 ομάδες στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

*Όσο πιο γρήγορα επιθυμούν συνεδρίαση της FootBall League

Μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, όπου αναμένεται να είναι θετικό το αποτέλεσμα, ΑΟΚ, Βόλος και Ηρακλής επιθυμούν να συνεδριάσει όσο πιο γρήγορα και το διοικητικό συμβούλιο της FootBall League, προκειμένου ουσιαστικά να συμφωνήσει με την απόφαση της Σουπερ Λιγκ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της FootBall League είναι προγραμματισμένο για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Πολύ αργά για τις 3 ομάδες, που περιμένουν. Φυσικά το θέμα πρέπει να τρέξει πολύ γρήγορα. Η FootBall League πρέπει πολύ γρηγορότερα να δεχτεί την απόφαση της Σουπερ Λιγκ, προκειμένου οι ομάδες να τρέξουν σε μεταγραφικά θέματα, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ειδικά ο ΑΟΚ δεν έχει αρχίσει ακόμη, καν προπονήσεις ενώ παράλληλα δε θέλει να χάσει κι άλλους παίκτες που δε θα περιμένουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

* Σαββατοκύριακο με μεταγραφικές κινήσεις

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι άνθρωποι του ΑΟΚ, προχώρησαν σε πολλές μεταγραφικές επαφές. Θεωρούν ότι ο δρόμος έχει ανοίξει με τις πληροφορίες που έχουν, ότι η Σουπερ Λιγκ είναι θετική στο να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

Βέβαια υπάρχει πίεση στον Σπύρο Καλογιάννη να γίνει νωρίτερα το διοικητικό συμβούλιο της FootBall League, προκειμένου οι ομάδες να μη χάσουν παίκτες αλλά και ο ΑΟΚ να έρθει όσο πιο γρήγορα σε συμφωνία με το νέο προπονητή.

Οι επαφές υπάρχουν με ξένο προπονητή, που δεν έχει αποκαλυφτεί το όνομα του αλλά είναι ο επικρατέστερος για ν` αναλάβει το νέο ΑΟΚ.

Παράλληλα αν δεν πάει κάτι καλά, τότε υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στον Ελληνικό χώρο. Από σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα που θα κριθούν τα πάντα. Φαίνεται ότι θα λυθεί το πρόβλημα και επιτέλους ο ΑΟΚ θα μάθει σε ποια κατηγορία θα παίξει στη νέα σεζόν.

Η FootBall είναι προ των πυλών.

 

 

Διαβάστε επίσης