Υπουργείο: Δεν κλείνει ο Αστυνομικός σταθμός Κρηνίδων

 Υπουργείο: Δεν κλείνει ο Αστυνομικός σταθμός Κρηνίδων

Την Δευτέρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Ηλίας Ιωαννίδης, Αλεξάνδρα Τσανάκα και Δημήτρης Εμμανουηλίδης απευθύνθηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ζήτησαν να μάθουν πόσο είναι αληθινές οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κινδυνεύει με κατάργηση το αστυνομικό τμήμα των Κρηνίδων. Ρώτησαν επίσης αν κινδυνεύει με κατάργηση ο αστυνομικός σταθμός στα Λιμενάρια και στη Νέα Πέραμο.

Οι πληροφορίες που πήραν οι τρεις βουλευτές κατά πάσα πιθανότητα από πολιτικό πρόσωπο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι εντελώς αντίθετες με τα όσα συζητούσαμε στην Καβάλα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με λίγα λόγια το Υπουργείο διαψεύδει αυτές τις φήμες, υποστηρίζει ειδικότερα, για τον Αστυνομικό σταθμό Κρηνίδων ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί. Αμέσως μετά, αφού δηλαδή έλαβαν αυτές τις απαντήσεις από το Υπουργείο, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την Δήμαρχο την οποία ενημέρωσαν.

Εν τω μεταξύ είναι πάντα σε εκκρεμότητα συνάντηση για το ίδιο θέμα του Αστυνομικού διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη.

Διαβάστε επίσης