Υποψήφιος δήμαρχος κι ο Βαγγέλης Παππάς

 Υποψήφιος δήμαρχος κι ο Βαγγέλης Παππάς

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς μίλησε και χθες σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, βγάζοντας αυτός την είδηση. Όπως είπε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας το Μάιο του 2014, προετοιμάζει είπε συνδυασμό με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ένα βασικό κείμενο αρχών, ενώ αρχίζει σύντομα και τις περιοδείες του στα δημοτικά διαμερίσματα.

Από τις προηγούμενες ημέρες σε άλλες συνεντεύξεις του Β. Παππά κάτι τέτοιο φαίνονταν πολύ πιθανό. Ο κ. Παππάς συζήτησε με πολλούς και διάφορους τους προηγούμενους μήνες, είχε συνάντηση και συζήτηση και με τον Μάκη Παπαδόπουλο, αλλά τώρα που αυτός προχωρά μόνος του, κάνει κι αυτός το ίδιο.

Φαίνεται μάλιστα ότι οι συζητήσεις με το Μ. Παπαδόπουλο έμειναν στην αρχή τους μόνο, δεν είχαν βάθος και ποτέ οι δύο άνδρες δεν ήταν τόσο κοντά όσο τους εμφάνιζαν τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Ο Β. Παππάς είναι ήδη έτοιμος ν΄ ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, θ΄ ανακοινώσει και τους πρώτους του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ενώ θα κινηθεί πάνω κάτω κοντά σε όσα ήδη ακούμε από αυτόν μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Θα προσπαθήσει να δώσει στην Καβάλα μία άλλη προοπτική, όπου το πρώτο πρόβλημα που θα πρέπει ν΄ αντιμετωπισθεί θα είναι αυτό της ανεργίας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης