• 19 Μαΐου 2024,

Φεστιβάλ για τη νεολαία και τα μικρά παιδιά

 Φεστιβάλ για τη νεολαία και τα μικρά παιδιά

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας το 7ο Φεστιβάλ Wood Water Wild. Ήταν μία θαυμάσια διοργάνωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, τόσο το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου, όσο και χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Το φεστιβάλ οργανώθηκε σ΄ ένα φανταστικό φυσικό περιβάλλον, δίπλα στο νερόμυλο στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας, όπου μάλιστα λόγω των μεγάλων δέντρων, της πυκνής βλάστησης γενικότερα δεν φτάνει καθόλου ο ήλιος. Έτσι ενώ στην Καβάλα πολλοί ενοχλούνταν από τη ζέστη του καλοκαιριού, στην περιοχή των εκδηλώσεων υπήρχε δροσερή ατμόσφαιρα και ήχοι από την φύση.

Πραγματοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές από αυτές που ξέρουμε καινοτόμες, δηλαδή παράλληλες εκδηλώσεις, όπου τα μικρά παιδιά που πήγαν στο φεστιβάλ με τους γονείς τους το κατευχαριστήθηκαν. Ήταν μία πολύ καλή οργάνωση από το σύλλογο της Παλιάς Καβάλας, με τη βοήθεια πολλών εθελοντών.

Το παρκάρισμα απλώθηκε σε όλη την επαρχιακή οδό προς την Παλιά Καβάλα, δεν υπήρχε άλλος χώρος στάθμευσης. Ο επισκέπτης των εκδηλώσεων για να φτάσει στο σημείο αυτών, περπατούσε αρκετή ώρα και στην άσφαλτο αλλά και προς στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Οι μουσικές εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, Ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με κορυφαία στιγμή το συγκρότημα των χειμερινών κολυμβητών.

Η ιστορία με λίγα λόγια έγραψε καλά σχόλια, θετικές εντυπώσεις, για το φετινό φεστιβάλ. Αυτό ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με τους δύο αγώνες το τρέξιμο στο δρόμο του νερού από την πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας μέχρι την Παλιά Καβάλα και την ορεινή ποδηλασία.

Διαβάστε επίσης